Nie biorę, było 29,5 spadło do 27.5a jakiej wysokości ten progesteron ? Bo nie pamiętam jaki miałaś ostatnio , bierzesz jakieś wspomagacze ?
reklama
Nie mam pojęcia w tym cyklu...niestety, podejrzewam ale pewności nie mamto zależy kiedy miałaś owu ,jak 10-11 dni temu to beta już powinna coś pokazać
klaudia16
Fanka BB :)
to dalej bardzo ładny progesteron , także się nie stresujNie biorę, było 29,5 spadło do 27.5
klaudia16
jak i tak idziesz , nie szkoda ci zapłacić to ja bym zrobiła . A nóż widelec już coś wyjdzieNie mam pojęcia w tym cyklu...niestety, podejrzewam ale pewności nie mam
Karolinak89
PięknieTo już chyba nie jest zastrzyk
Zobacz załącznik 1684515
Byłam dziś rano na becie, wynik mają być dopiero na wieczór.
olka11135
jak będzie termin na jutro to nawet na jutro, chyba powinna widzieć czy pęcherzyk jest w macicy przy tej becie?
U mnie przy takiej becie był malutki 3mm pęcherzyk w macicy
olka11135
Powiedzcie mi, 4 dni przed okresem mogę na luzie betę zrobić? Chodzi mi to trochę po głowie, bo i tak idę badac wit d i morfo..
Pytanie ile to po owulacji.
Ja miałam pozytywna betę ok 7-8 dni przed miesiączka ale to było jakieś 7-8dpo bo ja mam fazę lutealna aż 15 dni więc tak naprawdę każda ciążę wyłapie sporo przed miesiączka
Jesli tak będzie to padnę tam, mam dzisiaj dzwonić by upolować termin na jutro z którego ktoś zrezygnujeU mnie przy takiej becie był malutki 3mm pęcherzyk w macicy
Patii26
Czyli mogę już wpisać przy Twoim nicku ?Próg mi spadł o 2 jednostki
Beta 980
Czyli w sumie beta wzrosła trzykrotnie, nie wiem czy dobrze
reklama
Patii26
ZapisałamHej po chwilowej przerwie wracam na forum . Proszę o wpisanie na ławeczkę. Jesteśmy bo badaniu nasienia , czekam wyniki reszty moich badań i w niedzielę jadę na konsultacje