Mietowajagodka
Fanka BB :)
Witam gratuluję nowym zafasolkowanym . mi niestety znów się nie udało. Następna @ 28.03 13 cykl starań .Jest coś czego wcześniej nie brałam pod uwagę mój jest cukrzykiem a to na płodność podobno tez ma wpływ...ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Facelle są super dobry wybórDzięki kochana ! Ale dla mnie to tylko jakaś wada testu [emoji23][emoji23] także tego ... ;-) ale żebyście mnie nie zabiły byłam w rossmanie i proszę
Także zobaczę jutro rano jak się @ nie pojawi. Co prawda nigdy mi się dłużej niż 2dni nie spóźniała ... wiec dziwne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje!!!!beta 857
No i gratulacje piękna beta!!! [emoji110] [emoji110]nie doczekam się za wynikami :/
Przykro mi. Trzeba zbierać siły do kolejnej bitwy. Co do cukrzycy nie wiem, pewnie ma wpływ bo to choroba metaboliczna. Może pofaszeruj go witaminkami jakimiś? Na pewno cukrzyca nie przekreśla starań bo przecież mnóstwo ludzi to ma. Zróbcie dobry reaserch i do dzieła[emoji110] [emoji4]Witam gratuluję nowym zafasolkowanym . mi niestety znów się nie udało. Następna @ 28.03 13 cykl starań .Jest coś czego wcześniej nie brałam pod uwagę mój jest cukrzykiem a to na płodność podobno tez ma wpływ...ehh
Ja też, niedoczynność tarczycy plus Hashimoto... A córcia odziedziczyła wszystko po mnieNo to zrobię i ta tarczyce. Mama na hashimoto .
Gratulacje powodzenia i nudnej ciąży kochanabeta 857