reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Windy życzę wszystkiego czego sobie życzysz[emoji8]

@Carmen24 zostań z nami, w kupie raźniej.

@marc masz nerwy. Ja bym sikała codziennie test. Jak nie z nadzieji to z czystej ciekawości..

@Queen przyszła wredna czy jednak testujesz?[emoji2]

@nimmiti masakra. Współczuje tego przekładania...

3mam kciuki za kolejne testy/betki.

U mnie zawirowań ciąg dalszy. Dzisiaj rano ból @ i chyba przyszła @ wymodlona. Chociaż wczoraj podejrzewałam owu. organizm mi oszalał[emoji23] . Ale zobaczę czy się rozkręci. Jutro skoczę na betę zobaczyć czy spadła do 0. My pędzimy A2 do rodziców i płacimy krocie[emoji35] znów podwyżki. Nie wiem czy dam radę być na bierząco bo mamy małą dużą uroczystość i wracamy dopiero we środę[emoji2] . Udanego weekendu dziewczynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@queen_b ,@marc trzymam mocno &&&&& aby @ odeszla od was wraz z tym.cyklem na dobre 9 miesiecy

Dzięki kochana ale u mnie to raczej bawi się ze mną w chowanego [emoji51][emoji23][emoji23] za mało było boboseksow bo ciężki emocjonalnie i fizycznie z różnych względów był ten miesiąc. Także ten... ja czekam. Ale się wkurzam bo mi plany psuje [emoji23][emoji23]

@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?

@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

No wlasnie co ma byc to bedzie to raczej na pewno :-) dlatego tez testu nie chce robić bo po co.

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

Ja tam widzę cień u siebie byłam u giną i dostałam skierowanie na hormony przysadki bo on chce sprawdzić czy ja przypadkiem nie mam menopauzy e hhh... A pożaliłam sie tylko na nadpotliwosc nocną...

reklama
Do góry