reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@KoraStaraczka witaj serdecznie trzymam mocno &&& aby ten cykl byl pozytywny ...
Witam również wszystkie nowe staraczaczki i rowniez trzymam &&& by starania poszly sprawnie ...i bezstresowo ...
@shaggy widzisz tak sie martwilas a okazuje sie ze Bedzie wszystko dobrze ...musi byc dobrze wierze w to bardzo ze beta bedzie ladnie przyrastac kochana ....
Wszystkim nowym zafasolkowanym życzę duzo duzo pociechy w tym dwupaku aby kazda wizyta u lekarza przysparzala nowych wspanialych wrażeń i duzo radości ... dość juz nie jedna z Was przeszla stresu podczas tych starań wiec chociaz niech ciążę będą radosne i bezproblemowe ...
U mnie dzis swieci pieknie sloneczko tylko wiatr strasznie wieje mimo wszystko jak sa te promyki słońca to i wewnatrz na duszy cieplutko i czlowiek mysli optymistycznie :-) takze wszystkim testujacym juz niedlugo i rowniez.sobie zycze duzo optymizmu i wiary w to ze w koncu nam sie uda :-)

Bertus to był 6 cs ... nie jakoś długo ale miałam już różne pomysły bo 36 latek kończę w tym roku i nie czekałam tylko były badania moje i M aby w razie czego szybko wyniki poprawić ... No i wyglada na to, ze red bull wystarczył hehe [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana masaże aromaterapeutyczne raczej odpadają w ciąży, olejki nie są wskazane bo przenikają przez skórę, uważałabym na to, nawet jeśli to wczesna ciąża.

@Windy, wszystkiego najlepszego kochana! [emoji9][emoji9][emoji9][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji483][emoji483][emoji483][emoji483][emoji322][emoji322][emoji322]

Ostatnia edycja:
@Windy sto lat sto lat kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji512][emoji323][emoji322] zdrówka i spełnienia marzeń ! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dołączam się do życzeń ....
Wszystkiego co Najlepsze ... radosci ,miłości,szczescia i zdrówka bo ono jest w tym naszym dzisiejszym swiecie najwazniejsze a tmreszta przyjdzie sama ....Sto Lat kochana ... niech sie spełnią wszystkie twoje najskrytsze marzenia ;-) ;):wink:

reklama
Do góry