reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Moniczka25. to na szczescie nie aż taka duża wartość:) a castangus na co jest?
Ja najpierw miałam brać jakieś inne tabletki niż bromergon ponoć są bardziej oczyszczone i nie wywołują takich skutków ubocznych ale mój mąż wtedy był w aptece i Pani poleciła mu bromergon bo to to samo:p w sumie miała racje ale zapomniała powiedzieć o tych skutkach ubocznych. :p
No i mi lekarz wtedy zakazał się starać w czasie kuracji. :/

@ludek0288 to bardzo ładnie Ci spadło :) ciekawe jak u mnie... mi lekarz poradził żebym badała wartość po ok 2 miesiącach od skończenia brania tabletek żeby widzieć czy ten odpowiedni poziom prolaktyny po takim czasie się utrzymuje. :)

Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś? :)

Tak, tak wypadałoby z badań prenatalnych :) ... Aleeeee..... moja koleżanka 4 miesiące temu wysłała mi zdjęcie USG z dokładnie tego samego okresu ciąży i tam też był identyczny siurek jak u nas.... A w 22 tyg ciąży Oskar zamienił się w Kaczuszkę... Są w takim szoku do tej pory, że jeszcze imienia nie mają a rodzi w połowie kwietnia :) :) Więc nie zdziwię się jak u nas wyjdzie Marysia :)

Tak, tak wypadałoby z badań prenatalnych :) ... Aleeeee..... moja koleżanka 4 miesiące temu wysłała mi zdjęcie USG z dokładnie tego samego okresu ciąży i tam też był identyczny siurek jak u nas.... A w 22 tyg ciąży Oskar zamienił się w Kaczuszkę... Są w takim szoku do tej pory, że jeszcze imienia nie mają a rodzi w połowie kwietnia :) :) Więc nie zdziwię się jak u nas wyjdzie Marysia :)
Ale niespodzianka :) jestem ciekawa :)

Wielkie gratulacje zafasolkowanym. Super a betki marzenie.
Cheebay teraz już będzie lepiej, a czas tak goni że nie wiem kiedy to zleciało.
Windy 100 lat i spełnienia marzeń.
StarAnia fajnie że trafiłaś takiego lekarza.

Kurcze ,właśnie zorientowałam się że ja nie robiłam prolaktyny . Moja ginka nie kierowała mnie na nią . Zrobię sama tylko powiedzcie mi ,w którym dniu cyklu mam to zrobić .

reklama
Do góry