Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.
Ale wiesz ja też mam już weekend pozytywy same pozytywy jak się kotek czujesz ?He... realia polskiej służby zdrowia... Oni mają już weekend
Ale wiesz ja też mam już weekend pozytywy same pozytywy jak się kotek czujesz ?
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?No w sumie racja
Dziękuję, w miarę znośnie.... Mdłości do końca nie minęły.. odliczam dni do konca sierpnia, aby już nie mieć tej niepewności w sobie czy oby wszystko na pewno jest dobrze....
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?
Ale niespodzianka jestem ciekawaTak, tak wypadałoby z badań prenatalnych ... Aleeeee..... moja koleżanka 4 miesiące temu wysłała mi zdjęcie USG z dokładnie tego samego okresu ciąży i tam też był identyczny siurek jak u nas.... A w 22 tyg ciąży Oskar zamienił się w Kaczuszkę... Są w takim szoku do tej pory, że jeszcze imienia nie mają a rodzi w połowie kwietnia Więc nie zdziwię się jak u nas wyjdzie Marysia
Ale niespodzianka jestem ciekawa