Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.
Ale wiesz ja też mam już weekendHe... realia polskiej służby zdrowia... Oni mają już weekend![]()
Ale wiesz ja też mam już weekendpozytywy same pozytywy
jak się kotek czujesz ?
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?No w sumie racja
Dziękuję, w miarę znośnie.... Mdłości do końca nie minęły.. odliczam dni do konca sierpnia, aby już nie mieć tej niepewności w sobie czy oby wszystko na pewno jest dobrze....
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?![]()
Ale niespodziankaTak, tak wypadałoby z badań prenatalnych... Aleeeee..... moja koleżanka 4 miesiące temu wysłała mi zdjęcie USG z dokładnie tego samego okresu ciąży i tam też był identyczny siurek jak u nas.... A w 22 tyg ciąży Oskar zamienił się w Kaczuszkę... Są w takim szoku do tej pory, że jeszcze imienia nie mają a rodzi w połowie kwietnia
![]()
Więc nie zdziwię się jak u nas wyjdzie Marysia
![]()
Ale niespodziankajestem ciekawa
![]()