reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Moniczka25. Może to banalne co napisze ale jak nie teraz to później się uda. Choć wiadomo że i tak jest smutno gdy się wie że nic z tego. :(

Ja miałam prawie na maxa bo wynik 29,46 na 29.93. Teraz bym musiała niedługo skontrolować czy tabletki pomogły.

@marc a kiedy powinna przyjść @?

reklama
@Windy91 , Kochana Wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń :* Małe co nie co, jakby małż się nie postarał :* :*
dsc_8982.jpg

Załączniki

• dsc_8982.jpg
    dsc_8982.jpg
    442,9 KB · Wyświetleń: 249
@Karolka2106 jak norma 25 ja mialam 31, endo mowil ze niewiele podwyzszona i niekoniecznie to moze byc problem z zajsciem. zlecil mi jeszcze jakies badania w 2-4 dniu okresu wiec czekam na ten okres hehe. Dostałam bromergon ale jeszcze go nie brałam... jade na castagnusie poki co jeszcze przez marzec...

Ja miałam prolaktyne 37 ale szybko zbilam. Pół tabletki przez dwa tygodnie i zeszło do 32, później tydzień jedna tabletka i zeszło do 18.

reklama
Do góry