reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle ze @ bedzie 10.03 wiec test o ile nie przyjdzie wczesniej zrobie 9.03 chyba ze znow mnie paskuda uprzedzi ....
Pozatym to czuje sie tak jak chyba chce sie czuć czyli nijak staram sie nie dopatrywac w sobie objawów i nie wkrecac niepotrzebnie bo zawód jest wtedy jeszcze większy.... jedyna rzecz jaka zaobserwowalam bo mi dokucza chcąc nie chcą to bolace bardzo piersi i jeszcze bardziej sutki wytarcie po kąpieli w recznik moich"piersiatek" rownoznaczny jest z takim dziwnym uczuciem ktore moge przyrownac do tego jak mialam kiedyś wbita drzazgę w palec i kazdy dotyk w tymtym miejscu sprawial mi taki przeszywajacy ból a tak pozatym to nic wiecej nie czuje ... no czas pokaże czy bedzie coś z tych staranek czy nie ...a za ciebie trzymam &&&&

@marc a zrób Ty test dla naszego świętego spokoju :p

Ja też byłam "wilgotna" jak przed okresem, do tej pory jestem :p też tempke miałam podwyższoną, też mnie bolało jak na okres od czasu do czasu.... Do dzieła dziewczyno!! :)[/QUO

:-D :p Hehehe
A co by sie stało jakby owu było jednak 20 lutego? Tzn ze okres koniecznie musi sie przesunąć ? Czy jak to działa ?

@marc a zrób Ty test dla naszego świętego spokoju :p

Ja też byłam "wilgotna" jak przed okresem, do tej pory jestem :p też tempke miałam podwyższoną, też mnie bolało jak na okres od czasu do czasu.... Do dzieła dziewczyno!! :)

Aa i w sumie zawsZe przed @ miałam 3-4 dni plamien ...

Aa i w sumie zawsZe przed @ miałam 3-4 dni plamien ...

Mam cykle co 28 dniowe i kurde owu raz w 11 dc raz w 16dc i @ zawsze przychodziła w porę raz moze w 33dc przyszła w listopadzie. Wiec jeżeli teraz np owu była w 20dc to okres teraz by sie przesunął ? Pewnie tak ? Jakie macie z tym doświadczenia ?

ok 16 mam wyniki... ciekawe jak wyjdą. Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo tamta betę miałam w środę o 17 a teraz poszłam rano o 7 to wyjdzie mi przyrost?

A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję sie normalnie. Moze trochę więcej śluzu niz zwykle. Szyjka zamknięta.
Temp spadła z 36,93 na 36,77.
Dzis 23 dc

reklama
Do góry