reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Karolka2106 castagnus ponoc tez pomaga obnizyc ta prolaktyne ale to jest lek ziolowy.... i czytalam duzo o tym, ze "pomógł" zajsc w ciaze innym. Skoncze brac i pojde zbadac. A jeszcze to ze prolaktyne bada sie w 3-5 dniu cyklu a ja badalam pod koniec, po przyroscie bylo ok.

Hey jestem na drugim watku z Agnesis ,wonder i Nessi

Ja sie pytam, Marc dlaczego nie robisz testu?? [emoji16][emoji16]
Kibicuje Ci ehehee i mysle ze jestes w ciazy. Dam sobie łapy obciac :D [emoji1]
Powodzenia dla wszystkich innych dziewczyn i gratulacje dla zafasolkowanych

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe :-) to mnie pocieszyłaś :-D Boże co ja bym dała za to, żeby byc w ciąży :-)

Hm... wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale tak kilka razy w dzień i krótko bardzo. Poza tym czuje sie tam na dole cala mokra. Humor mam dobry :-) chciałabym go nie dostać
Myślę że jesteś w ciąży a coś z tą beta poprostu nie tak....:-) kiedy planujesz jakieś działania sprawdzające? :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm... wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale tak kilka razy w dzień i krótko bardzo. Poza tym czuje sie tam na dole cala mokra. Humor mam dobry :-) chciałabym go nie dostać
Rob tesciora [emoji120] trzymamy wszystkie kciuki :)

PS dolanczam sie do zyczen tatarkowych [emoji320][emoji323][emoji322][emoji324][emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry