reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Karolka2106 castagnus ponoc tez pomaga obnizyc ta prolaktyne ale to jest lek ziolowy.... i czytalam duzo o tym, ze "pomógł" zajsc w ciaze innym. Skoncze brac i pojde zbadac. A jeszcze to ze prolaktyne bada sie w 3-5 dniu cyklu a ja badalam pod koniec, po przyroscie bylo ok.

Hey jestem na drugim watku z Agnesis ,wonder i Nessi

Ja sie pytam, Marc dlaczego nie robisz testu?? [emoji16][emoji16]
Kibicuje Ci ehehee i mysle ze jestes w ciazy. Dam sobie łapy obciac :D [emoji1]
Powodzenia dla wszystkich innych dziewczyn i gratulacje dla zafasolkowanych

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe :-) to mnie pocieszyłaś :-D Boże co ja bym dała za to, żeby byc w ciąży :-)

Hm... wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale tak kilka razy w dzień i krótko bardzo. Poza tym czuje sie tam na dole cala mokra. Humor mam dobry :-) chciałabym go nie dostać
Myślę że jesteś w ciąży a coś z tą beta poprostu nie tak....:-) kiedy planujesz jakieś działania sprawdzające? :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm... wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale tak kilka razy w dzień i krótko bardzo. Poza tym czuje sie tam na dole cala mokra. Humor mam dobry :-) chciałabym go nie dostać
Rob tesciora [emoji120] trzymamy wszystkie kciuki :)

PS dolanczam sie do zyczen tatarkowych [emoji320][emoji323][emoji322][emoji324][emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry