reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy ja rownież życzę Ci wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń i obyś następne urodziny świętowała już z maluszkiem [emoji512][emoji898][emoji253][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy masz dzisiaj urodzinki??
To tak jak moja siostrzenica, wlasnie do niej dzwonilam, skonczyla roczek:happy2:
A więc i Tobie życzę wszystkiegoo najlepszego, żeby te małe cudeńko również u Ciebie w brzuszku się pojawiło, jak najszybciej <3 :rolleyes:

@Windy wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin! [emoji512][emoji320][emoji483]

@marc może masz coś dla nas? :D

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@Windy Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń i Maluszka przy sobie. :* :)

Za 4 dni @.... dzisiaj dopiero 11 dzień po owulacji. Czuje sie normalnie. Czasem tylko jajniki zakuja ale juz duzo rzadziej. Czuje ze nic z tego cyklu i trochę mi smutno. :(

Windy91 Rybeńko do tatarowego torta mała wkładka
Sto lat niunia! Spełnienia tego najskrytszego marzenia!:
Ares :D :D Albo Apollo :D
depositphotos_59872439-stock-photo-male-fitness-model-shirtless-holding.jpg

Załączniki

• depositphotos_59872439-stock-photo-male-fitness-model-shirtless-holding.jpg
    depositphotos_59872439-stock-photo-male-fitness-model-shirtless-holding.jpg
    182,4 KB · Wyświetleń: 1 972
reklama
Do góry