reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wcale nie musi być normalnie... mi z 33sc bezowulacyjny zawsze wydłużał się do ok 42... dlatego w tym cyklu co zaszlam i byłam pewna że już owu niee będzie, to zaczęłam donga brać, żeby @ przyszła w miarę normalnie
No nerwy mam na tą @ :(
Byłam dziś u endokrynologa. Ona jest dla mnie ogromnym wsparciem, uwielbiam ją :D
Zwiększyła mi dawkę euthyroxu na 175 i Bromergon na 2 razy dziennie 1 tabletka. I za miesiąc wyniki zrobić :D
Teraz to zostało już tylko czekać na @

reklama
Moje wprawne staraczki z sokolim wzrokiem [emoji12] dziś teścik wyglada tak Zobacz załącznik 797288

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale porzadna krecha!!! :) gratulacje!!! ktory cs?

Dziewczyny gratuluję dwóch kresek :) a za resztę trzymam kciuki :) a teraz pytanie :) po zabiegu krawawilam 10 dni,w poniedziałek byłam u lekarza na kontroli i wszystko w środku ok . Endometrium 11mm i pecherzyk 17mm więc owulacja zbliżała się wielkimi krokami czyli wtedy byłam 13dni po zabiegu...Dziewczyny w tych dniach oczywiście bobo sexy (szaleństwo) wczoraj jeszcze czułam lewy jajnik ale już bardzo słabo,kiedy mogłabym wziąć luteine w razie "W" i jak długo ja brać?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wzielabym od soboty, przez 10 dni, i test, jesli ciaza to kontynuuj, nie odstawiaj bo bedzie nagly spadek progesteronu. Powodzenia! :)

ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D
Powiedz masazyscie ze jestes w ciazy, bo moze niektorych partii nie powinien masowac, albo inaczej, bedize wiedzial :)
Jej dziewczyny nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet co czujecie.

A ja mam kłucie jajnika[emoji44] i mam śluz jakby płodny[emoji44][emoji44][emoji44]
No w sumie w cyklu lutowym nie doszło do owulacji. Ciekawie ciekawie. Myślicie, że to realne? W sumie byłoby ok. Moglibyśmy się zacząć starać szybciej[emoji6]
Ja mialam po laparoskopii owu po 1,5 tygodnia.

Dziewczyny beta 615!! Dzis 29 dc, okolo 14dpo
Ale wynik!!! gratki!!

Nie nadążam za Wami, w pracy młyn.
@Lanvin pokazuję:
sylwia, 28
piekne krechy ludek! :)

Beta 350.... szok
Super! uwierz w fasolke! :)
Aaaaa gratulacje!!!! Wiedziałam, że to jednak ciąża u Ciebie. Super.[emoji122]

To rekord pobity? Które testują na dniach? Bertha?
Ja dopiero w niedziele - wtedy bedzie 10dpo. Oczywiscie jak co miesiac juz wmawiam sobie ze ten cykl jest wyjatkowy ;) W tym np mnie piersi zaczely dzybko bolec, a juz dawno mnie przed okresem nie bolaly ;) ale moze to wynikac z tego ze gorzej sie ostatnie kilka dni odzywiam.. No i biore dupka.

Ale porzadna krecha!!! :) gratulacje!!! ktory cs?

Wzielabym od soboty, przez 10 dni, i test, jesli ciaza to kontynuuj, nie odstawiaj bo bedzie nagly spadek progesteronu. Powodzenia! :)

Powiedz masazyscie ze jestes w ciazy, bo moze niektorych partii nie powinien masowac, albo inaczej, bedize wiedzial :)

Ja mialam po laparoskopii owu po 1,5 tygodnia.

Ale wynik!!! gratki!!

piekne krechy ludek! :)

Super! uwierz w fasolke! :)

Ja dopiero w niedziele - wtedy bedzie 10dpo. Oczywiscie jak co miesiac juz wmawiam sobie ze ten cykl jest wyjatkowy ;) W tym np mnie piersi zaczely dzybko bolec, a juz dawno mnie przed okresem nie bolaly ;) ale moze to wynikac z tego ze gorzej sie ostatnie kilka dni odzywiam.. No i biore dupka.

Bertus to był 6 cs ... nie jakoś długo ale miałam już różne pomysły bo 36 latek kończę w tym roku i nie czekałam tylko były badania moje i M aby w razie czego szybko wyniki poprawić ... No i wyglada na to, ze red bull wystarczył hehe [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry