reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie
Jestem tu nowa
Staraczka. .. 13 listopada poronilam, lekarz zalecił mi 3 mies tabletki i po tym czasie miałam zacząć znowu starania... jestem juz mama. Nigdy nie mierzyłma temp. i nie uważałam na dni płodne ... pierwsze dziecko zostało poczęte dwa dni przed @ wiec płodna jestem cały cykl jak to stwierdził mój lekarz . ostatnia miesiączkę ( z odstawienia) miałam 5 lutego. Cykle mam jak w zegarku co 28 dni. Dodam że mam 35 lat. Starania zaczęliśmy odrazu i teraz czekam na @ powinna się pojawić w niedziele. Od ponad 2 tyg strasznie bolą mnie sutki i zasypiam na stojąco. Mam nadzieje ze się udało i ze nie schizuje. 3majcie kciuki
Kciuki za pozytyw. No i witamy :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@shaggy cudowna beta :) Musi być teraz dobrze :)

Ależ ten tydzień obfituje w dobre wiadomości!

Poradźcie mi proszę: gin mówiła, żebym zrobiła kolejny raz bhcg w sobotę (poprzednią robiłam we wtorek). Czy myślicie, że jeżeli pójdę już jutro to wynik też pokaże czy ładnie przyrasta?

Koszmarnie stresuję się, czy beta ładnie rośnie :( Boję się, że jak pójdę w sobotę to lab podeśle wyniki dopiero w poniedziałek... :(:( nie wytrzymam tak długo...
Myślę że można. Z reguły robi się co 48h :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki laski[emoji8][emoji8][emoji8]
II trymestr rozpoczęłam wspaniałym rzygankiem i sama juz nie wiem co to ma być, czy jakaś jelitówka czy jeszcze ciazowo. Co jak co ale myslalam ze ten etap juz za mna, zreszta juz dawno nie rzygałam a mdłości były coraz słabsze.
A tu dzis taki numer[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie mialyscie bety? robiłam w 13dpo czy to w dobra stronę idzie? nie mam punktu odniesienia więc wesprzyjcie mnie :D
Ja 16 dpo 4000, ale dziewczyny pisały, że dużo mniej miały także Twoja super : ) aaa ja bym brała progesteron, nie zaszkodzi a pomóc może ;) ja biorę 2 x 1 i też mam setke

reklama
Do góry