Dziewczyny bądźcie dobre na wiosnę i weźcie udział. Jeszcze tylko dzisiaj do północy. Nic nie tracicie, a macie szansę na fajną nagrodę Dzięki
reklama
Ja tak strzelam że 13 to mi wykres podpowiedzialJa miałam duuuużo mniejszą ok 13dpo.
No mówiłaś mówiłaś. teraz tylko liczyć że przyrasta ładnie.Piękna beta !!! [emoji8]
Basiu serducha były 12, 13, 15 oraz 17 dc rano i wieczorem. I prawdopodobnie owulka była 17dc. Zawsze czułam ja dość mocno a w tym cyklu wyjątkowo nic a ze w tym cyklu akurat postanowiłam nie robić żadnych testów ani nic to pozostają mi tylko domysły [emoji3]
Ponadto, jak pamiętasz mojemu wyszła kiepska ruchliwość żołnierzyków i zastanawialam się co zrobić. Ostatecznie stwierdziłam, ze chyba suplementy tak szybko nie zadziałają i kazałam mu pic red bulla w płodne [emoji3] taka terapia zastępcza [emoji12]
Ha a nie mówiłam ... [emoji3] super bardzo się cieszę [emoji7]
Pięknie już II trymestr ... super [emoji4] jak podsumowalabys pierwszy ? Było tak samo jak w pierwszej ciąży ? Aha i odpoczywaj kochana bo przelecę się do us i ... will kick ur ass [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mleko z miodem i pod kocyk Moja metodaCieszę sie dziewczyny z Waszych pozytywów :-* i bety :-)
Mnie coś chyba rozkłada - najgorsze, ze nie czuje sie złe a temp mam podgorączkową 37,4 ale czuje sie ok. Brzuch mnie od czasu do czasu to i @ sie zbliża
Antonia2016
Fanka BB :)
I czosnek :-)mleko z miodem i pod kocyk Moja metoda
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
Ja jużDziewczyny bądźcie dobre na wiosnę i weźcie udział. Jeszcze tylko dzisiaj do północy. Nic nie tracicie, a macie szansę na fajną nagrodę Dzięki
Nie widzę żadnych zdjęćWróciłam od dentysty 150 zł poszło. Kawka z kumpelą wypita attachFull797387 Wczoraj i dzisiaj mnie mdliło, jajniki dalej ćmią, pare razy chyba kręciło mi się w głowie.Zobacz załącznik 797389 I co tu myśleć, może sobie wmawiam coś znowu.
Gratuluje II kresek i ładnych bet
Może nie ruchliwe, ale sprytnePiękna beta !!! [emoji8]
Basiu serducha były 12, 13, 15 oraz 17 dc rano i wieczorem. I prawdopodobnie owulka była 17dc. Zawsze czułam ja dość mocno a w tym cyklu wyjątkowo nic a ze w tym cyklu akurat postanowiłam nie robić żadnych testów ani nic to pozostają mi tylko domysły [emoji3]
Ponadto, jak pamiętasz mojemu wyszła kiepska ruchliwość żołnierzyków i zastanawialam się co zrobić. Ostatecznie stwierdziłam, ze chyba suplementy tak szybko nie zadziałają i kazałam mu pic red bulla w płodne [emoji3] taka terapia zastępcza [emoji12]
Ha a nie mówiłam ... [emoji3] super bardzo się cieszę [emoji7]
Pięknie już II trymestr ... super [emoji4] jak podsumowalabys pierwszy ? Było tak samo jak w pierwszej ciąży ? Aha i odpoczywaj kochana bo przelecę się do us i ... will kick ur ass [emoji12]
Oszczędzaj się tam bo dzidzia jeszcze ma mieć wakacje Kolejnych spokojnych miesięcy zyczeJejuuuu!!! Dziewczyny jaki wysyp[emoji33][emoji33][emoji33][emoji322][emoji322][emoji322] gratulacje dla wszystkich i kazdej z osobna!!![emoji179][emoji179][emoji179]
Jeszcze po cichutenku liczę na ciebie marc[emoji4]
shaggy, a jednak kurczę!! Super, piękna betka!!!
Ja dzis jestem nieżywa, przegięłam wczoraj w pracy i dzis zwłoki.
Nie ma co, z przytupem wchodzę w II trymestr[emoji846][emoji12]
Emsi*
Wróciłam od dentysty 150 zł poszło. Kawka z kumpelą wypita attachFull797387 Wczoraj i dzisiaj mnie mdliło, jajniki dalej ćmią, pare razy chyba kręciło mi się w głowie.Zobacz załącznik 797389 I co tu myśleć, może sobie wmawiam coś znowu.
Gratuluje II kresek i ładnych bet
A który masz dc ?
reklama
Wonderful
Planowo @ powinnam mieć wczoraj ale jak mi się owu przesunęła o tydzień to i @ pewnie też będzie opóźniona. 32 dc, a mam raczej 30 dniowe cykle.