reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jejuuuu!!! Dziewczyny jaki wysyp[emoji33][emoji33][emoji33][emoji322][emoji322][emoji322] gratulacje dla wszystkich i kazdej z osobna!!![emoji179][emoji179][emoji179]
Jeszcze po cichutenku liczę na ciebie marc[emoji4]
shaggy, a jednak kurczę!! Super, piękna betka!!!
Ja dzis jestem nieżywa, przegięłam wczoraj w pracy i dzis zwłoki.
Nie ma co, z przytupem wchodzę w II trymestr[emoji846][emoji12]
59a35d41bf9b0ea9b51268263e43cae2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Kochana za pamięć :-*

reklama
Dziewczyny beta 615!! Dzis 29 dc, okolo 14dpo

Piękna beta !!! [emoji8]

Katia, ładnie beta rośnie !
Sylwia, ale krechy ! [emoji7]
Emsi, teraz ty kochana opowiadaj jak cykl obstawiony itd [emoji3]
U mnie raz pada raz słońce świeci i strasznie wieje.. [emoji849]

Basiu serducha były 12, 13, 15 oraz 17 dc rano i wieczorem. I prawdopodobnie owulka była 17dc. Zawsze czułam ja dość mocno a w tym cyklu wyjątkowo nic a ze w tym cyklu akurat postanowiłam nie robić żadnych testów ani nic to pozostają mi tylko domysły [emoji3]
Ponadto, jak pamiętasz mojemu wyszła kiepska ruchliwość żołnierzyków i zastanawialam się co zrobić. Ostatecznie stwierdziłam, ze chyba suplementy tak szybko nie zadziałają i kazałam mu pic red bulla w płodne [emoji3] taka terapia zastępcza [emoji12]

Beta 350.... szok

Ha a nie mówiłam ... [emoji3] super bardzo się cieszę [emoji7]

Jejuuuu!!! Dziewczyny jaki wysyp[emoji33][emoji33][emoji33][emoji322][emoji322][emoji322] gratulacje dla wszystkich i kazdej z osobna!!![emoji179][emoji179][emoji179]
Jeszcze po cichutenku liczę na ciebie marc[emoji4]
shaggy, a jednak kurczę!! Super, piękna betka!!!
Ja dzis jestem nieżywa, przegięłam wczoraj w pracy i dzis zwłoki.
Nie ma co, z przytupem wchodzę w II trymestr[emoji846][emoji12]
59a35d41bf9b0ea9b51268263e43cae2.jpg

Pięknie już II trymestr ... super [emoji4] jak podsumowalabys pierwszy ? Było tak samo jak w pierwszej ciąży ? Aha i odpoczywaj kochana bo przelecę się do us i ... will kick ur ass [emoji12]

Wróciłam od dentysty 150 zł poszło. Kawka z kumpelą wypita attachFull797387 Wczoraj i dzisiaj mnie mdliło, jajniki dalej ćmią, pare razy chyba kręciło mi się w głowie.
upload_2017-3-2_19-57-41.gif
I co tu myśleć, może sobie wmawiam coś znowu.
Gratuluje II kresek i ładnych bet :):):)

Załączniki

• upload_2017-3-2_19-57-40.png
    upload_2017-3-2_19-57-40.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 94
  • upload_2017-3-2_19-57-41.png
    upload_2017-3-2_19-57-41.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 84
  • upload_2017-3-2_19-57-41.gif
    upload_2017-3-2_19-57-41.gif
    1,3 KB · Wyświetleń: 257
@chebbay gratki. Teraz to już z górki[emoji6] i nie charuj tyle.

Dziewczyny zrobiłam znów test owu, bo boli mnie owulacyjnie, ale miałam nadzieję, że zobaczę już brak 2 kreski a tu pozytyw[emoji20] czyli do @się jeszcze naczekam... możliwe to w ogóle, że po operacji owu??

reklama
Do góry