reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Lanvin u mnie owulacja się przesunęła o dwa tygodnie więc @ wychodzi jakoś na 13.03.
Gratulacje dla zafasolkowanych . Ale wysyp
To tak jak u mnie, mamy ten sam termin :)

Łudze się ze może coś będzie. W poprzednich cyklach nie miałam takich uplawow. Cytologie mam bardzo dobra, więc żadna infekcja nie wchodzi w grę.
A kiedy robiłaś cytologię? Generalnie infekcja może Ci się pojawić nagle, na wynik cytologii trochę się czeka, więc sto razy mogłaś coś załapać. Tak, czy siak, zrób po prostu test jak będziesz 12 dpo, jak zrobisz za wcześnie to może nic nie pokazać, chociaż możesz być w ciąży.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej dziewczyny zaglądam do Was bo na moim wątku spokój i cisza, coraz mniej starających się bo przeszły na fasolki . :) Ostatnio mi się okres "zatrzymał" tak to określił gin ale to chyba była ciąża biochemiczna bo wychodziły kreski na testach, beta była 22,8, od owu czułam jajniki takie ćmienie. W tym miesiącu mam to samo. Od owu czuje te jajniki, opóźniła mi się owulacja to i @ się opóźni o tydzień, chociaż planowo powinna być wczoraj. Co sądzicie o tym? Zobaczymy co z tego wyjdzie. Po @ mam isć na usg. Trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Dziewczyny jak wy sobie radzicie/poradziłyscie po stracie? Wieczorami płacze. W dzień jest ok. Jeszcze jutro mam pogrzeb dziadka mojego Ł:( nie mam ochoty iść ale wiem że wsparcie jest mu potrzebne. Tylko jak tu wspierać gdy sama nie umiem sobie z tym poradzić.??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pomógł syn i szybki powrót do pracy ...szukałam zajęć by nie myśleć - tak było przy pierwszej stracie.
Po tej drugiej ...ciągle popłakuję, chociaż nie mogę, nie powinnam, ze wzgl. na drugiego bobasa.

reklama
Tak bardzo Wam współczuję dziewczyny tych strat, nawet nie mogę sobie wyobrazić jaaka to musi być tragedia i się wtedy czuje...

Mi się śniło na początku, że straciłam dzidzie, to w tym śnie mówiłam, że to nie możliwe i cały czas gadalam do brzucha: spokojnie, ja wiem, że tam jesteś, wiem, ze wszystko będzie ok i jeszcze serduszko znów zacznnie Ci bić - obudziłam się wtedy w potwornym nastroju, byłam zrozpaczona :/ czułam się trochę jak idiotka, że gadalam do martwego dziecka i nie mogłam się z tym pogodzić... nawet w śnie to TRAGICZNE przeżycie... jesteście MEGA DZIELNE, podziwiam

Podepnę się do tego co pisze Spark.
Jesteście bardzo dzielne i na pewno zostanie Wam to wynagrodzone ... głęboko w to wierzę [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry