reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Okolice zielonej gory. Bagiński spa
Nieźle, to kawał drogi jedziecie, fajnie ;) Mieszkasz niedaleko mnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam się [emoji11]

Kurde, zła jestem od samego rana. Tak mi sie bzykac chce, kuciapa mi zaraz normalnie eksploduje [emoji23] [emoji38] a jak przychodzi co do czego, np jakiś 16dc to cicho menda siedzi [emoji23]
@Lanvin , a te fluidy w @ też działają? [emoji1]
Pewnie, że działają, zwłaszcza, że owu za rogiem się czai :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*

Dzięki [emoji8] Samopoczucie ok. Ciągnie mnie podbrzusze i zero bólu piersi, co właśnie było dla mnie jednoznacznym objawem, ponieważ zawsze mam dość duży ból piersi w fazie lutealnej. A jak doczytałam o wpływie progesteronu (zbyt niski powoduje właśnie PMS) to już wtedy miałam nadzieje, ze brak bólu to wysoki progesteron co może właśnie oznaczać ciąże [emoji4] Do tego czułam mega kłucie 7dpo to spotęgowało moje nadzieje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak wy sobie radzicie/poradziłyscie po stracie? Wieczorami płacze. W dzień jest ok. Jeszcze jutro mam pogrzeb dziadka mojego Ł:( nie mam ochoty iść ale wiem że wsparcie jest mu potrzebne. Tylko jak tu wspierać gdy sama nie umiem sobie z tym poradzić.??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki [emoji8] Samopoczucie ok. Ciągnie mnie podbrzusze i zero bólu piersi, co właśnie było dla mnie jednoznacznym objawem, ponieważ zawsze mam dość duży ból piersi w fazie lutealnej. A jak doczytałam o wpływie progesteronu (zbyt niski powoduje właśnie PMS) to już wtedy miałam nadzieje, ze brak bólu to wysoki progesteron co może właśnie oznaczać ciąże [emoji4] Do tego czułam mega kłucie 7dpo to spotęgowało moje nadzieje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Emsi* ja też dołączam do serdecznych gratulacji! :) [emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry