reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
Widzisz kochana jest nadzieja :* bardzo się cieszę. Czyli z nami zostajesz [emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie.
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)

Rewelacja!! Z twojego tonu "słyszę" ze Pani doktor tchnęła w ciebie ducha optymizmu!! Super! Bardzo sie cieszę Aniu, bo tu ci każda z nas powtarzala: nie jesteś stara! I nie poddawaj sie!! Życzę powodzenia w realizowaniu celu krok po kroku, zobaczysz ze sie uda! Wierzymy w Ciebie[emoji179]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie.

Super!!!! :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

No i super StorAnia. I tu widać jak to z lekarzami jest a fajnie ze lekarka okazala się ok nic się nie martw będzie dobrze a ja mam 31 i mi lekarka tez mówiła ze chyba późno się zdecydowalam ale co tam póki co trzeba próbować

Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @

Moje gratulacje!!!!!!!!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@sylwkaq90 gratulacje!!! Pokazuj daj nam oczy nacieszyć[emoji2]

@StorAnia cieszę się, że wizyta ok. Fajna lekarka od razu przeszła do działania[emoji122]

Witam nową staraczkę. Współczuję braku m na codzień.

@Paraplu a płot z siatki? Chyba najtańsza opcja.

reklama
Do góry