reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D

Super :-D

reklama
No może wreszcie jakaś sensowna babka! Ważne, że coś Cię pokierowała dała jakieś wytyczne. Amh to dobry pomysł bo będzie wiadomo na czym stoisz i hsg a nie inseminacja za 1000zł!
Dobrze, że dała Ci jakaś nadzieje!!! Cieszę się i trzymam kciuki!

f2w3rjjgpsehityp.png
No, też się cieszę :) Zrobimy badania i się okaże co dalej :)

Jestem po wizycie.
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
Świetne nowiny :) Wkoncu dobry lekarz. I optymizm wrócił:)

@sylwkaq90 Ja miałam ból owulacyjny 16/17dc, wiec liczę na to, ze moja dzidzia jest jeszcze bardzo malutka. Dziś mam dopiero 28dc, a beta w 27dc była 30,32.
Jutro musi być dobry przyrost i koniec! :)

A Ty się ciesz, ze takie mocne, piękne krechy wychodzą!!! :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

No to znowu test wyszedł pozytywny. I to mocne krechy... Poszłam na betę ale jutro wynik. Odbiore dopiero jak z pracy wrócę. Przecież powinna spadać beta....

Trzymam bardzo mocno kciuki za bete!!!!!!
Może to wcale nie było poronienie. Krwawienia w ciąży się zdarzaja

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Jestem po wizycie.

Nooo i suuuper!! Czyli widac na co nastawiony byl tamten siurek! Na kase!!!
Mam nadzieje, ze podnioslas sie na duchu, wezmiesz sie w garsc-powywalasz slodycze i dietke na nowo zaczniesz ;) ;) trzymam kciukasy caly czas za Ciebie!!!

Do góry