reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D

Super :-D

reklama
No może wreszcie jakaś sensowna babka! Ważne, że coś Cię pokierowała dała jakieś wytyczne. Amh to dobry pomysł bo będzie wiadomo na czym stoisz i hsg a nie inseminacja za 1000zł!
Dobrze, że dała Ci jakaś nadzieje!!! Cieszę się i trzymam kciuki!

f2w3rjjgpsehityp.png
No, też się cieszę :) Zrobimy badania i się okaże co dalej :)

Jestem po wizycie.
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
Świetne nowiny :) Wkoncu dobry lekarz. I optymizm wrócił:)

@sylwkaq90 Ja miałam ból owulacyjny 16/17dc, wiec liczę na to, ze moja dzidzia jest jeszcze bardzo malutka. Dziś mam dopiero 28dc, a beta w 27dc była 30,32.
Jutro musi być dobry przyrost i koniec! :)

A Ty się ciesz, ze takie mocne, piękne krechy wychodzą!!! :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

No to znowu test wyszedł pozytywny. I to mocne krechy... Poszłam na betę ale jutro wynik. Odbiore dopiero jak z pracy wrócę. Przecież powinna spadać beta....

Trzymam bardzo mocno kciuki za bete!!!!!!
Może to wcale nie było poronienie. Krwawienia w ciąży się zdarzaja

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Jestem po wizycie.

Nooo i suuuper!! Czyli widac na co nastawiony byl tamten siurek! Na kase!!!
Mam nadzieje, ze podnioslas sie na duchu, wezmiesz sie w garsc-powywalasz slodycze i dietke na nowo zaczniesz ;) ;) trzymam kciukasy caly czas za Ciebie!!!

Do góry