Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!
@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.
@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. Daj znać jak tam beta trzymam
@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie?
Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe.
marc udało się !!????
Paraplu :* ehh zawsze wiatr w oczy co :/
Naciia zależy kiedy było zagnieżdżenie zrób za dwa dni zobacz czy się podwaja.
Queen_b zobaczysz będzie wesoło bo razem
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/
Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]
Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!
Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracy
Przykro mi a dlaczego prawie zero??
Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ni to teraz ja. Na zdjęciu może i mało widać, ale jest ta druga kreska. Naprawdę widoczna.
Test sprzed chwili. Pink super czuły. Zobacz załącznik 796987
gabrika, 89Katia wielkie gratulacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
FacelleZ jakich firm macie testy owulacyjne? Ja robiłam w zeszłym roku kilka cykli, ale według monitoringu nigdy nie było owu mimo pozytywnych testów. I nie wiem czy to temu ze tanizna z allegro ;-), czy po prostu u mnie były "warunki" do wystąpienia owulacji a mimo to jej nie było.