reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!

@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. :( Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.

@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. :) Daj znać jak tam beta trzymam ✊✊✊

@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie? :(

Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. :) Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. :p Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe. :D:p

:-* tez tak mi sie wydaje :-) Dziękuje za te słowa :-)

Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.

@nimitii biednemu to zawsze w wiatr w oczy. Nie wyjdzie sie dobrze z jednego bagna to zaraz wdepnie sie w drugie i tak w kolko.

Aaa dobra nie smuce Wam, ostatnio masa dobrych wiadomosci, ciesze sie z Waszych 2 kresek. Reszcie zycze 2 kresek. Mi ku*wa zostaje pies.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracy :D

Przykro mi :( a dlaczego prawie zero??

relgx1hpw702se3x.png

Ty to jesteś wróżka :-) :-)

Z jakich firm macie testy owulacyjne? Ja robiłam w zeszłym roku kilka cykli, ale według monitoringu nigdy nie było owu mimo pozytywnych testów. I nie wiem czy to temu ze tanizna z allegro ;-), czy po prostu u mnie były "warunki" do wystąpienia owulacji a mimo to jej nie było.

reklama
Z jakich firm macie testy owulacyjne? Ja robiłam w zeszłym roku kilka cykli, ale według monitoringu nigdy nie było owu mimo pozytywnych testów. I nie wiem czy to temu ze tanizna z allegro ;-), czy po prostu u mnie były "warunki" do wystąpienia owulacji a mimo to jej nie było.
Facelle :)

relgx1hpw702se3x.png

Do góry