reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zesram sie zaraz ze strachu :-(

Nie "sraj" :) będzie dobrze!
A mi znow wyszła febra, ja sie chyba pochlastam⚔️ acyklovir 800mg w domu stoi i na mnie patrzy[emoji30][emoji30][emoji30] szkoda, ze wziasc nie moge[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Próbowałaś posmarować pastą do zębów?

Dziewczyny... kupiłam 2 testy! Robić dzisiaj jeszcze, czy czekać do jutra?? <boisię>

reklama
Dorcia podczytuje Was troche :) powiem Ci tak malo kiedy cos wychodzi z tych genetycznych. Ja poronilam w 8 tyg i tez byly obawy czy bedzie ok nastepnym razem i wtedy bylam na witaminach maz tez itd teraz nic nie bralam nie badalam sie a jestem obecnie w 29 tyg ciazy po prostu tak czasem jest musisz starac sie dalej sa watki starania po straconej ciazy tam dziewczyny moze wiecej Ci podpowiedza. Glowa do gory. [emoji5] w ktorym tyg poronilas jesli mozesz przypomnij.
Kochana jestem na tym wątku :) w 10tc serduszko przestało bić i powstał obrzęk płodu...gratuluję Ci bardzo,że się udało :) mam już 7letniego synka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję... :( ale coś w tym jest, ja sobie folgowałam ostatnie trzy miesiące, tak mnie wzięło i być może to jest też przyczyną tego trądziku u mnie. Teraz dwa dni tak nie jadłam i mam wrażenie, że te stare powoli zasychaja i nic nowego się nie pojawiło. Mam nadzieję, że zmniejszenie ilości cukru pomoże. Zwłaszcza, że te dwa kg na plusie z nikąd się nie wzięło :( wczoraj się ważyłam, 61 kg... Masakra!!

Wydaje mi się, że to nic złego, hormony pewnie muszą się uspokoić. Ja w tym cyklu tak miałam, że do 9dc plamilam, a wcześniej mi się nie zdarzało, choć ja akurat nie poroniłam.

relgx1hpw702se3x.png

Lanvin a masz tak, ze one się pojawiają w pewnych momentach cyklu ? Czy raczej dieta ma tu większe znaczenia ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana jestem na tym wątku :) w 10tc serduszko przestało bić i powstał obrzęk płodu...gratuluję Ci bardzo,że się udało :) mam już 7letniego synka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za bardzo Ci nie pomogę :-( ale obrzęk płodu ma moja koleżanka jest obecnie w 25 tyg ... chyba tak i lekarze nie dawali szans, ale wiesz co oni sami nie wiedza czy to genetyczne czy co... ale jest dzielna tylko strasznie złe przechodzi ciąże :-(

Do góry