hej dziewczyny, nie nadrobie u nas wszystko dobrze, maly ostatnio sam zasypia w nocy mi sie konczy ten pierwszy okres, ktory dostalam po porodzie dni nam mijaja na spacerkaach, bo cieplo a dzis wiosna pelna para
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze byc, przynajmniej bedzie juz serduszkoKiedy sztyfcie na pierwsze badanie? bo ja bym chciała na kasę chorych ale dopiero ok 8 tc mi wyjdzie. nie za późno?
przykro mi.. też takie wyniki dostalam po swoim poronieniu.. to chyba gorsze niz jakby jakas wada byla..Dziewczyny pomocy!!!! Znam wynik badania DNA Jasia i okazuje się,że przyczyną nie była wada genetyczna...co teraz? Boże co robić?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja daje skonczone, co sie bede postarzacDziewczyny, a jak podawałyście wiek do tabelki? Rocznikowo czy po skończonych latach? Bo ja rocznikowo czyli 28 ale jeszcze do czerwca mam 27 [emoji23]
U mnie jeszcze owu nie było.. dziś dopiero 8dc.. wstępnie łapałabym się na koniec listopada 27-28 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zjarana, to serduszko moze byc, ale moze tez i nie byc.. to akurat tak bedziesz miala na granicy pojawiania sie serduszka wiec sie tez nie stresuj, jakby mialo go jeszcze nie byc widacPowinno już być serduszko
Co wyszło z tych dodatkowych badań?przykro mi.. też takie wyniki dostalam po swoim poronieniu.. to chyba gorsze niz jakby jakas wada byla..
Ja zrobilam wszystkie badania ktore ci kiedys wypisywalam. w skorcie - trombofilia, MTHFR, zespol antyfosfolipidowy, przeciwciala. To podstawa.
Ja daje skonczone, co sie bede postarzac
Wiem że może być różnie ale jednak m nadzieję że będzie widać bo się martwię tym wszystkim. Tak bardzo się cieszę ale ten strach czy wszystko będzie dobrzeZjarana, to serduszko moze byc, ale moze tez i nie byc.. to akurat tak bedziesz miala na granicy pojawiania sie serduszka wiec sie tez nie stresuj, jakby mialo go jeszcze nie byc widac
W kazdym badz razie zarodek powinien juz byc
a masz już podejrzenia czy chłopiec czy dziewczynka? odczuwasz coś?
Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?