reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ja okres miałam 01.02 a pierwsza wizyte chce jednak iść 15. 02 pewnie jeszcze nie będzie serduszka ale tylko tak mi pasuje na kasę chorych bo już potem to tylko prywatnie :/0

A mi znow wyszła febra, ja sie chyba pochlastam⚔️ acyklovir 800mg w domu stoi i na mnie patrzy[emoji30][emoji30][emoji30] szkoda, ze wziasc nie moge[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia podczytuje Was troche :) powiem Ci tak malo kiedy cos wychodzi z tych genetycznych. Ja poronilam w 8 tyg i tez byly obawy czy bedzie ok nastepnym razem i wtedy bylam na witaminach maz tez itd teraz nic nie bralam nie badalam sie a jestem obecnie w 29 tyg ciazy po prostu tak czasem jest musisz starac sie dalej sa watki starania po straconej ciazy tam dziewczyny moze wiecej Ci podpowiedza. Glowa do gory. ☺ w ktorym tyg poronilas jesli mozesz przypomnij.

reklama
Do góry