reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co wyszło z tych dodatkowych badań?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wyszlo MTHFR A i C hetero. i nic wiecej. Ja tez mialam krwiaka przy pecherzyku ciazowym.
Teorie sa 2 albo 3 - za duza krzepliwosc krwi (przez MTHFR), lub krwiak odcial odzywianie plodu, lub teoria gina bardzo watpliwa, ale jednak - ze byly blizniaki i sie zjadly.
Mysle, ze to krwiak lub ta krzepliwosc, a moze to jedno od drugiego zalezy.
Teraz w ciazy bede miala Clexane dodatkowo, no i biore juz od dawna te metylowe wit B.

O mój Bożeeeeeee........ czy to może być prawda?????? Czy ten test może się mylić????
WOW! ale piekna krecha!!!! :):):):):) gratulacje!!!! JESTES W CIAZY!!!!
opowiadaj jakie objawy mialas po owu! :)
Moja beta z piątku: 8,7 mało, ale jest ;) myślę, że rośnie.
GRATKI! A ktory byl dpo w piatek? :)
przypomnisz swoje objawy po owu?

reklama
A mi znow wyszła febra, ja sie chyba pochlastam⚔️ acyklovir 800mg w domu stoi i na mnie patrzy[emoji30][emoji30][emoji30] szkoda, ze wziasc nie moge[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana najlepsze na kroche jest octenisept. Nie wiem czy masz dostęp. To jest środek do osuszania, odkazania tam przeciwbakteryjny i przeciwwirusowy. Rozwala opryszczke. Polecam też okłady z zaparzonej torebki melisy jak troszkę ostygnie. Uwierz mi miałam zaatakowane całe usta tydzień przed ślubem i to mnie uratowało.

A jak je dokładnie robisz??

Zalewasz daktyle około 150g (ja poprostu wrzucam do miseczki tyle ile wyjdzie i zalewasz wodą, żeby zmiękły. Dodajesz garść dowolnych orzechów, 2-3 łyżki kakao i wiórki kokosowe w takiej ilości żeby można było lepic kulki ;) Blendujesz i robisz kuleczki. Można je obtoczyć w wiórkach, kakao, albo zostawić tak. Najlepiej je potem schłodzić. Aż mi się ich zachciało, chyba dzisiaj zrobię! :D

O mój Bożeeeeeee........ czy to może być prawda?????? Czy ten test może się mylić????

O matko co się tutaj dzieje, kolejne kreseczki, gratuluję!

Idę sie przespać bo tak mi sie spać chce, ze masakra.... w nocy znów nie będę przez to spać Hehehe :-*

reklama
Do góry