reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kiedy sztyfcie na pierwsze badanie? bo ja bym chciała na kasę chorych ale dopiero ok 8 tc mi wyjdzie. nie za późno?

Lanvin polecam tzw. kulki mocy. Ja robię z daktylami, orzechami, wiórkami kokosowymi i kakao.
Dzięki daktylom są mega słodkie i zaspokajają moją ochotę na słodycze. Smakują jak czekoladki :D Tak samo robię ciasto czekoladowe z daktylami. Moja skóra też źle reaguję na słodycze. Zresztą tak jak mówi Paraplu to zło ;) Ale to moja największa słabość, więc kombinuję.
A jak je dokładnie robisz??

Dobra jestem po pobraniu :-) czekamy
Wynik dziś, czy jutro?

A kiedy mialas owu? Bo mi wychodzi termin na 16.11 :)
Termin liczymy tak: owu - tydzień - 3 miesiące + 1 rok. :)
u mnie to bedzie: 23.02.2017 - 7 dni = 16.02.2017 - 3 miesiace = 16.11.2016 + 1 rok = 16.11.2017 :)

Uff, to mnie troche uspokoiłyście :)

hehehe :D niezła samokrytyka :D
Super że infekcja nie jest problemem!! &&&

U mnie pieeeeeknie - słoneczko i ciepło :)

Kurcze, az pol roku? chce ci sie tyle czasu w ciemno działać? nie chcialabys szybciej zaczac monitoringow i ewentualnej stymulacji? Z mojej perspektywy pol roku, to wiecznosc :)

Mozemy prosic o tabelke? :)
To u mnie jeśli owu będzie faktycznie dziś, wychodzi 20.11.17 :) minus tydzień /dwa, bo cesarka, czyli początek listopada :)

Poczekam, u nas te starania jak dotąd to takie w ciemno, nawet nie wiem, czy owulacja była. Jak do sierpnia się nie uda, to w wrześniu pójdę :)

relgx1hpw702se3x.png

A kiedy mialas owu? Bo mi wychodzi termin na 16.11 :)
Termin liczymy tak: owu - tydzień - 3 miesiące + 1 rok. :)
u mnie to bedzie: 23.02.2017 - 7 dni = 16.02.2017 - 3 miesiace = 16.11.2016 + 1 rok = 16.11.2017 :)

Uff, to mnie troche uspokoiłyście :)

hehehe :D niezła samokrytyka :D
Super że infekcja nie jest problemem!! &&&

U mnie pieeeeeknie - słoneczko i ciepło :)

Kurcze, az pol roku? chce ci sie tyle czasu w ciemno działać? nie chcialabys szybciej zaczac monitoringow i ewentualnej stymulacji? Z mojej perspektywy pol roku, to wiecznosc :)

Mozemy prosic o tabelke? :)
to wg owu wychodzi mi 18.11 :)
a e-dziecko 13-14/11/2017

reklama
Do góry