reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, trzymam mocno za Ciebie kciuki:* ja miałam takie klucie właśnie w ciąży, także wiesz... :)

Kochane, poniżej testy owu z wczoraj i dziś. Mam rozumieć, że owu od dziś prawdopodobnie 24-36h?

1488134846-aaaaaa.jpeg

relgx1hpw702se3x.png

Jak to mówią, nie dziękuję :* Jak już się zdecyduję na testowanie, to będę raportować!

Co do Twojej owu tak zdecydowanie dzisiaj jest 100% pozytyw, więc "jajko" powinno być max za 2 dni.

reklama
Hej dziewczyny.Ja już w domku.
Co tu się dzieje????jakie wieści!!!super.gratuluję kochane i powodzenia tym co mają testować w tym sobie:-Dja testuje może we wtorek.
Ale super!!!
Shaggy ale twoje kreski wyraźne!!kiedy termin miesiączki?gratuluję.

@marc @shaggy GRATULACJE !! Bardzo się cieszę ! Na pewno wszystko będzie dobrze !

Ja znowu mam dola [emoji22] termin @ wg Ovia za 2 dni ... a mnie totalnie NIC nie dolega jak to zwykle przed @ ... nawet nie wiem czy będzie w terminie bo nie wiem kiedy i czy w ogole miałam owulacje. [emoji30][emoji30] a tak chciałam żeby w końcu cykle były równe po 29dni .. i dupa [emoji30][emoji30] a do tego mam takiego nerwa na rodzine mojego M ze szok ... moja teściowa to diabeł wcielony ! Przysięgam ! Co mi się wydaje ze się ogarnia ona wyskakuje z takimi rzeczami ze odechciewa mi się wszystkiego ... najchętniej to bym spieprzala od niej jak najdalej a niestety mieszkano ulice dalej ... Ehh szkoda w ogole słów i zaśmiecania forum na jej temat No można byłoby książkę napisać ;) także tego ... normalnie chyba M wyślę po butelkę martini ... a w weekend do PL lecę wiec w końcu trochę w normalnym środowisku poprzebywam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[QUOTE="marc, post: 14906542, ej przez internet zamów z dostawą do domu na stronie doz. odbiór w domu albo w aptece :)

Hej dziewczyny.Ja już w domku.
Co tu się dzieje????jakie wieści!!!super.gratuluję kochane i powodzenia tym co mają testować w tym sobie:-Dja testuje może we wtorek.
Ale super!!!
Shaggy ale twoje kreski wyraźne!!kiedy termin miesiączki?gratuluję.
01.03 termin @ i to z popołudniowego moczu test Doz 10. Muszę myśleć pozytywnie.

@marc @shaggy GRATULACJE !! Bardzo się cieszę ! Na pewno wszystko będzie dobrze !

Ja znowu mam dola [emoji22] termin @ wg Ovia za 2 dni ... a mnie totalnie NIC nie dolega jak to zwykle przed @ ... nawet nie wiem czy będzie w terminie bo nie wiem kiedy i czy w ogole miałam owulacje. [emoji30][emoji30] a tak chciałam żeby w końcu cykle były równe po 29dni .. i dupa [emoji30][emoji30] a do tego mam takiego nerwa na rodzine mojego M ze szok ... moja teściowa to diabeł wcielony ! Przysięgam ! Co mi się wydaje ze się ogarnia ona wyskakuje z takimi rzeczami ze odechciewa mi się wszystkiego ... najchętniej to bym spieprzala od niej jak najdalej a niestety mieszkano ulice dalej ... Ehh szkoda w ogole słów i zaśmiecania forum na jej temat No można byłoby książkę napisać ;) także tego ... normalnie chyba M wyślę po butelkę martini ... a w weekend do PL lecę wiec w końcu trochę w normalnym środowisku poprzebywam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mam z moją teściowa. Pępek świata z niej tak trochę i jak zaczynam już ją lubić to musi z czymś wyskoczyć i znowu jest dym... Ehhh może taka ich rola :D

reklama
Do góry