marc
Fanka BB :)
A moze jednak sprobuj bo kazda ma inaczej. Mnie caly czas ciagnie brzuch jak na @
Mam tak samo... tylko słabsza kreskę :-( kurde nie mam gdzie tego DOZ kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze jednak sprobuj bo kazda ma inaczej. Mnie caly czas ciagnie brzuch jak na @
No jest cien na facelle a dlaczego zdjecia takie ciemne sa? Specjalnie przyciemniasz? Bo w lepszym świetle moze lepiej by było widać.
Gratulacje, piękne krechy! Mega mocne!!
Który cs i jakie objawy po owu? Inne niz zwykle?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dzięki dziewczyny ale dla nas to naprawdę dopiero początek. Modlę się o to żeby zdrowe było bo mamy 50 % szans na zdrowe. Już jedno umarło. Więc teraz wielkie szczęście i strach zarazem czy znowu przejdziemy przez piekło:/
Jejuś, boje się robić sobie nadzieję... Sam fakt, że pójdę po test wzbudzi nadzieję o 200%. No ale może kupię jutro test i spróbuję we wtorek rano... O ile @ wcześniej nie nadejdzie.
Hmmm... a kto może skierować mnie na takie badanie? Moja kuzynka robiła jeszcze testy z krwi, chyba Ige to się nazywa, twierdzi że dopiero na tej podstawie wykryli jej alergie. Słyszałaś o takich badaniach?
Od 6 dpo mam takie bóle. Dzisiaj jest 13 dpo. One (te bóle) nie są stałe. Pojawiają się co kilka godzin, czasem pod wieczór. Przypominają te przed @, ale nie promieniują mi na nogi (a tak mam przed i w trakcie miesiączki). Te są bardziej, jakby to napisać, ostre/kłujące. Tak jakby mnie ktoś ściskał za jajniki i potem próbował je rozszerzyć. Od wczoraj głównie właśnie prawy jajnik. No ale tak na prawdę to nic nie znaczy. To równie dobrze może być spowodowane zmianami hormonalnymi.
Marc, widzisz kołku, mówiliśmy że nie ma się czym stresować [emoji1] ja wysłałam B znowu po test, bo przecież szlag mnie trafi... Coś mi się porąbalo z tym cyklem [emoji21]
Ness, jeju, jaki cudowny dźwięk! [emoji7] [emoji173] zakochałam się.
Lux, a ty jak tam, wszystko w porządku? Co tam u was? [emoji16]
Gabrika, my też już tyle kremów wypróbowaliśmy, że masakra! Ale od 2 miesięcy mamy mega polepszenie skory! Stosujemy Latopic emulsję do ciała, do twarzy i Latopic do kąpieli i jest lepiej! Do tego codziennie Probiotyk w kroplach. Pytałam o porę roku bo zawsze czytałam ze latem jest lepiej a u nas w lato gorzej! Przynajmniej te dwa lata było gorzej.. mały jak się pocił to od razu wychodziło wiecej plam i bardziej się drapał.. nie raz było tak, że w nocy co 2h musiałam wstawać i go smarować bo tak sie drapał.. Aa No i dostaje na noc syrop delortan na stałe.. czekam juz na wizytę u alergologa i może w końcu dostaniemy skierowanie na testy skórne.. z krwi wyszła mu alergia na jajko, mleko o sierść kota [emoji53] mam wielka nadzieje, że z tego wyrośnie..
Shaggy, gratulacje!! Czyli ten wyższy progesteron zwiastował ciąże ! [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, trzymam mocno za Ciebie kciuki:* ja miałam takie klucie właśnie w ciąży, także wiesz...Jejuś, boje się robić sobie nadzieję... Sam fakt, że pójdę po test wzbudzi nadzieję o 200%. No ale może kupię jutro test i spróbuję we wtorek rano... O ile @ wcześniej nie nadejdzie.
Hmmm... a kto może skierować mnie na takie badanie? Moja kuzynka robiła jeszcze testy z krwi, chyba Ige to się nazywa, twierdzi że dopiero na tej podstawie wykryli jej alergie. Słyszałaś o takich badaniach?
Od 6 dpo mam takie bóle. Dzisiaj jest 13 dpo. One (te bóle) nie są stałe. Pojawiają się co kilka godzin, czasem pod wieczór. Przypominają te przed @, ale nie promieniują mi na nogi (a tak mam przed i w trakcie miesiączki). Te są bardziej, jakby to napisać, ostre/kłujące. Tak jakby mnie ktoś ściskał za jajniki i potem próbował je rozszerzyć. Od wczoraj głównie właśnie prawy jajnik. No ale tak na prawdę to nic nie znaczy. To równie dobrze może być spowodowane zmianami hormonalnymi.
Coś czuje, ze to noże byc ciąża