reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, trzymam mocno za Ciebie kciuki:* ja miałam takie klucie właśnie w ciąży, także wiesz... :)

Kochane, poniżej testy owu z wczoraj i dziś. Mam rozumieć, że owu od dziś prawdopodobnie 24-36h?

1488134846-aaaaaa.jpeg

relgx1hpw702se3x.png
34 dc ewidentnie pozytyw :-)
Bądź dobrej myśli! Nie przyciągaj tych negatywnych emocji na nowo! Zobaczysz, że wszystko ułoży się tak jak trzeba - tylko musisz w to mocno wierzyć :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marc @shaggy GRATULACJE !! Bardzo się cieszę ! Na pewno wszystko będzie dobrze !

Ja znowu mam dola [emoji22] termin @ wg Ovia za 2 dni ... a mnie totalnie NIC nie dolega jak to zwykle przed @ ... nawet nie wiem czy będzie w terminie bo nie wiem kiedy i czy w ogole miałam owulacje. [emoji30][emoji30] a tak chciałam żeby w końcu cykle były równe po 29dni .. i dupa [emoji30][emoji30] a do tego mam takiego nerwa na rodzine mojego M ze szok ... moja teściowa to diabeł wcielony ! Przysięgam ! Co mi się wydaje ze się ogarnia ona wyskakuje z takimi rzeczami ze odechciewa mi się wszystkiego ... najchętniej to bym spieprzala od niej jak najdalej a niestety mieszkano ulice dalej ... Ehh szkoda w ogole słów i zaśmiecania forum na jej temat No można byłoby książkę napisać ;) także tego ... normalnie chyba M wyślę po butelkę martini ... a w weekend do PL lecę wiec w końcu trochę w normalnym środowisku poprzebywam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Opowiedz coś więcej o teściowej :-) pamiętaj, to zmora każdego!!!hihi

Dziewczyny pomocy nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj ok 17 test czyli ok 10dpo początkowo nic nie zauważyłam ale ok 19 jeszcze raz mu się przyjzalam i chyba widzę dosłownie cień cienia. Nie wiem co myśleć jutro rano zrobię kolejny test ale czy po 2h od zrobienia tego jest wgl czym się cieszyć? Już wariuje
Jeśli to pink test to nie nakrecaj się. Ja mialam pozytyw po tym jak wyciągnęłam ze śmieci po 24 h , a @ już przyszła.

a dlaczego córka? Masz jskus patent? Owufrend wyliczył o że owu 16 było a my trzy dni wcześniej się przytulalismy. Ale ja coś czuję że owu było 15.
Mówi się ze duży przyrost bety to córka :-) ale chodzi tu o przyrost jakbyś np zbadala bete dzis iza dwa dni. Ja jest procentowo przyrost ok 200% to na córę :-)

Mówi się ze duży przyrost bety to córka :-) ale chodzi tu o przyrost jakbyś np zbadala bete dzis iza dwa dni. Ja jest procentowo przyrost ok 200% to na córę :-)

poważnie większy przyrost na córkę? Ej dużo czytałam i wogole ale tego nie spotkałam:) No mi tak chodzi po głowie bo dużo przed owu dopadła mnie meza;).

reklama
Hmmm... a kto może skierować mnie na takie badanie? Moja kuzynka robiła jeszcze testy z krwi, chyba Ige to się nazywa, twierdzi że dopiero na tej podstawie wykryli jej alergie. Słyszałaś o takich badaniach?

Możesz zrobić prywatnie, chyba w każdym laboratorium, nie jest to duży koszt koło 30-40 zł.
Z tym, ze IgE całkowite jest ogólnym stwierdzeniem alergii i wtedy trzeba szukać. Możesz też zrobić badanie ANA1 to jest podstawowa diagnostyka jeżeli chodzi o choroby autoimmunizacyjne. Jeżeli nie robiłaś to warto, może się uda w końcu dojść do sedna sprawy, bo zawsze jest przyczyna :)

Kochana, trzymam mocno za Ciebie kciuki:* ja miałam takie klucie właśnie w ciąży, także wiesz... :)

Kochane, poniżej testy owu z wczoraj i dziś. Mam rozumieć, że owu od dziś prawdopodobnie 24-36h?

1488134846-aaaaaa.jpeg

relgx1hpw702se3x.png

Wow jaka mocna krecha :)

Do góry