reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej przepraszam że dopiero teraz opisuje ale ostatnio miałam strasznie zalatane dni. :(

@auslanderka cieszę się ze już jesteś po zabiegu i ze wszystko się udało. :) Szkoda, że musisz jeszcze miesiąc czekać ale to szybko zleci. :) A jak się czujesz?
Podziwiam za zawód, brzmi skomplikowanie. :p

@NeSSi serduszko cudownie bije fajnie że masz detektor, na pewno będziesz spokojniejsza. :)

@marc nie chce być sceptyczna ale ja bym takiemu cieniowi bała się ufać... wola bym się nie nakrecac. Oczywiście życzę Ci żeby to była ciąża. :tak: gratuluję zdania egzaminu. :)

Marc, trzymam kciuki ! [emoji6] to pewnie ze stresu.. wiec spróbuj wyluzować bo dzidzi to nie sprzyja [emoji8]
Lanvin, w końcu owu do ciebie zawitała [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jeszcze nic pewnego, bo tempka nie poszła w górę :) jedynie test i ból jajnicora. Czekam aż mi się zachce siuru i zrobię kolejny.

relgx1hpw702se3x.png

@gabrika kochanie, a Ty nie chcesz zrobić testu? Bo chyba dziś miałaś termin @ jak ostatnio sprawdzałam? Czy się mylę?

relgx1hpw702se3x.png
Ovufriend wyznaczył mi @ na jutro.

Wydaje mi się, że test nie ma sensu.... nie mam kompletnie ani jednego objawu, który wskazywałby na to, że się udało :/ temperatura owszem nadal wyższa, ale zrzucam to na barki przeziębienia, które wczoraj się przyplątał. Natomiast dzisiaj włączył mi się PMS, więc tylko czekam, aż @ nadejdzie... No i nie mam w domu ani jednego testu ^_^ Ale dziękuję, że pytasz :*

reklama
Shaggy♡aaaa gratulacje!!!Och ale zazdraszczam :D piekne wiesci!

Marc gratulacje egzaminow :) ja mialam cień cienia cienia i byla to ciaza takze po cichu gratuluje:))):*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry