reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej przepraszam że dopiero teraz opisuje ale ostatnio miałam strasznie zalatane dni. :(

@auslanderka cieszę się ze już jesteś po zabiegu i ze wszystko się udało. :) Szkoda, że musisz jeszcze miesiąc czekać ale to szybko zleci. :) A jak się czujesz?
Podziwiam za zawód, brzmi skomplikowanie. :p

@NeSSi serduszko cudownie bije fajnie że masz detektor, na pewno będziesz spokojniejsza. :)

@marc nie chce być sceptyczna ale ja bym takiemu cieniowi bała się ufać... wola bym się nie nakrecac. Oczywiście życzę Ci żeby to była ciąża. :tak: gratuluję zdania egzaminu. :)

Marc, trzymam kciuki ! [emoji6] to pewnie ze stresu.. wiec spróbuj wyluzować bo dzidzi to nie sprzyja [emoji8]
Lanvin, w końcu owu do ciebie zawitała [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jeszcze nic pewnego, bo tempka nie poszła w górę :) jedynie test i ból jajnicora. Czekam aż mi się zachce siuru i zrobię kolejny.

relgx1hpw702se3x.png

@gabrika kochanie, a Ty nie chcesz zrobić testu? Bo chyba dziś miałaś termin @ jak ostatnio sprawdzałam? Czy się mylę?

relgx1hpw702se3x.png
Ovufriend wyznaczył mi @ na jutro.

Wydaje mi się, że test nie ma sensu.... nie mam kompletnie ani jednego objawu, który wskazywałby na to, że się udało :/ temperatura owszem nadal wyższa, ale zrzucam to na barki przeziębienia, które wczoraj się przyplątał. Natomiast dzisiaj włączył mi się PMS, więc tylko czekam, aż @ nadejdzie... No i nie mam w domu ani jednego testu ^_^ Ale dziękuję, że pytasz :*

reklama
Shaggy♡aaaa gratulacje!!!Och ale zazdraszczam :D piekne wiesci!

Marc gratulacje egzaminow :) ja mialam cień cienia cienia i byla to ciaza takze po cichu gratuluje:))):*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry