reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marc a który masz dc? Czy objawy, ktore masz obecnie, różnią się od tych standardowych co miesiąc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Różnią się... np. Cycki mnie zawsze po owu bolą, teraz jakoś nie bolą- dzisiaj troszkę. Nigdy głowa mnie nie boli, i codziennie brzuch ostatnio tak to w dniu @

No zwidów chyba nie mam :-) przy oknie było widać i nawet jak sie dobrze wpatrze to nawet wydaje sie, ze robi sie juz siwa niż taka jasna - cień.
Ale dalej nie mogę w to uwierzyć, ze moze sie tam coś dzieje :-)
To zacznij wierzyć :-) żeby wyszły chociaż cienie to musi być hormon który występuje w ciazy :-) tak na ludzki rozum :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marc w rossmanie jest wiele testów, nie tylko pinki ;) faccelle albo check and go
@Lanvin szkoda, że niee korzystaliscie...
Mój mnie zawsze pyta, nawet, jak to jest głupie 20zł., nie mam z tym zwykle problemów, ale mimo wszystko chcę zawsze wiedzieec, bo to wspolna kasa :)

Witam nowe staraczki :)

Spark dzisiaj na żywo byc wypatrzyła coś tam :-)

@marc gratuluje!!! Od samego początku widać ta druga kreseczke :wink::wink::wink:

Ja też się witam z rana...
U mnie wyjatkowo dzis ladna pogoda już swieci sloneczko więc humorek tez dopisuje no i przede mną najdluzsza faza cyklu czyli oczekiwanie na przyjscie lub nie przyjscie @:rolleyes2:
Trzymam kciuki. U mnie też ta faza cyklu już. Kiedy masz termin@ bo ja 10/11 marca. ?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marc widać widać. Powodzenia na egzaminie[emoji3]

Rozmawiacie kiedy najlepiej urodzić. Ja jestem takiego zdania co gabrika. Chociaż los wybrał za nas i marzec musimy odpuścić.
Rozmawiacie o krostkach. Ja miałam na ramionach i pupie, odstawiłam przenicę i nabiał i krostek nie ma...

Witam się niedzielnie z łóżka w domku[emoji2][emoji16]

A co jesz kochana? [emoji38] chętnie tez spróbuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marc widać tu cien zdecydowanie, za kilka dni będą już dwie grube krechy ! ;)

Ja kilka lat leczylam się natradzik, był wszędzie na plecach, klatce, ramionach o twarzy nawet nie chce wspominać. Ktoregos dnia stwierdziłam że spróbuję odstawić nabiał i gluten, okazało się to było najlepsze lekarstwo przez rok trądzik jak ręka odjal. Teraz co prawda mam lekki nawrót ale to prawdopodobnie po duphastonie, który brałam na podtrzymanie ;) teraz jest duży dostęp do jedzenia bez laktozy i glutenu nawet w marketach można sporo produktów dostać

Do góry