reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marc a który masz dc? Czy objawy, ktore masz obecnie, różnią się od tych standardowych co miesiąc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Różnią się... np. Cycki mnie zawsze po owu bolą, teraz jakoś nie bolą- dzisiaj troszkę. Nigdy głowa mnie nie boli, i codziennie brzuch ostatnio tak to w dniu @

No zwidów chyba nie mam :-) przy oknie było widać i nawet jak sie dobrze wpatrze to nawet wydaje sie, ze robi sie juz siwa niż taka jasna - cień.
Ale dalej nie mogę w to uwierzyć, ze moze sie tam coś dzieje :-)
To zacznij wierzyć :-) żeby wyszły chociaż cienie to musi być hormon który występuje w ciazy :-) tak na ludzki rozum :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marc w rossmanie jest wiele testów, nie tylko pinki ;) faccelle albo check and go
@Lanvin szkoda, że niee korzystaliscie...
Mój mnie zawsze pyta, nawet, jak to jest głupie 20zł., nie mam z tym zwykle problemów, ale mimo wszystko chcę zawsze wiedzieec, bo to wspolna kasa :)

Witam nowe staraczki :)

Spark dzisiaj na żywo byc wypatrzyła coś tam :-)

@marc gratuluje!!! Od samego początku widać ta druga kreseczke :wink::wink::wink:

Ja też się witam z rana...
U mnie wyjatkowo dzis ladna pogoda już swieci sloneczko więc humorek tez dopisuje no i przede mną najdluzsza faza cyklu czyli oczekiwanie na przyjscie lub nie przyjscie @:rolleyes2:
Trzymam kciuki. U mnie też ta faza cyklu już. Kiedy masz termin@ bo ja 10/11 marca. ?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marc widać widać. Powodzenia na egzaminie[emoji3]

Rozmawiacie kiedy najlepiej urodzić. Ja jestem takiego zdania co gabrika. Chociaż los wybrał za nas i marzec musimy odpuścić.
Rozmawiacie o krostkach. Ja miałam na ramionach i pupie, odstawiłam przenicę i nabiał i krostek nie ma...

Witam się niedzielnie z łóżka w domku[emoji2][emoji16]

A co jesz kochana? [emoji38] chętnie tez spróbuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marc widać tu cien zdecydowanie, za kilka dni będą już dwie grube krechy ! ;)

Ja kilka lat leczylam się natradzik, był wszędzie na plecach, klatce, ramionach o twarzy nawet nie chce wspominać. Ktoregos dnia stwierdziłam że spróbuję odstawić nabiał i gluten, okazało się to było najlepsze lekarstwo przez rok trądzik jak ręka odjal. Teraz co prawda mam lekki nawrót ale to prawdopodobnie po duphastonie, który brałam na podtrzymanie ;) teraz jest duży dostęp do jedzenia bez laktozy i glutenu nawet w marketach można sporo produktów dostać

Do góry