reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja już na pierwszym widziałam :) wczoraj,dziś więc lepiej dzwon jutro i umawiaj wizytę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No zwidów chyba nie mam :-) przy oknie było widać i nawet jak sie dobrze wpatrze to nawet wydaje sie, ze robi sie juz siwa niż taka jasna - cień.
Ale dalej nie mogę w to uwierzyć, ze moze sie tam coś dzieje :-)

Lanvin teścik jak ta lala, ale o matko bosko owu w 32 dc[emoji33] strasznie długi cykl, a lutealna masz 14 dni?
Powodzenia[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, okaże się jak się owu pojawi :)

Kochana, tak jak mówi @Verq już samo odstawienie powoduje wysyp ze zdwojoną siłą. Ja nigdy nie brałam anty Ale na plecach mnie czasem wysypalo a na twarzy, dekolt nic. Nabiał jest bardzo alergizujacy- szczególnie żółty ser, mleko uht oraz czekolada. Mi pomogło odstawienie glutenu (przede wszystkim pszenicy) i problem zniknął. Wypróbuj chociaz przez miesiąc bez nabiału i słodyczy oraz zamiast bułki czy chleba pszennego wybierz chociaz żytni na zakwasie bez drożdży. Ważne żeby jeść tłuszcze - masło, jajka, oliwa z oliwek, wołowina itd regulują one gospodarkę hormonalną :*
Muszę spróbować :*

Tutaj powinnaś coś trochę widzieć.
Pod światło widać jakby takie kreski co ostatnio ludek wstawiała takie póki co cienie
Są!!

relgx1hpw702se3x.png

@marc gratuluje!!! Od samego początku widać ta druga kreseczke :wink::wink::wink:

Ja też się witam z rana...
U mnie wyjatkowo dzis ladna pogoda już swieci sloneczko więc humorek tez dopisuje no i przede mną najdluzsza faza cyklu czyli oczekiwanie na przyjscie lub nie przyjscie @:rolleyes2:

A ja wczoraj nie korzystałam... Pokłóciłam się z M i na tym się skończyło. Cały dzień ogarniał kompa, potem poszedł zobaczyć się z kumplem, bo go dziewczyna z domu wyrzuciła. Przyszedł i mi mówi, że z nim bardzo źle, że on mu musi psychiatre załatwić i żeby było lepiej, on mu da 200-300 zł, bo jest splukany i odda jak będzie miał. Wkurzylam się, bo wiele rozumiem, ale takie rzeczy powinien konsultowac że mną, a nie że ja się muszę głowic, żeby ogarnąć z kasą, bo mamy masę wydatków przez kredyt, a on mi oznajmia, że on da koledze kasę, a odda jak będzie miał...czyli nigdy :/ i jeszcze ma pretensje, że ja myślę tylko o sobie :/

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry