DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ja już na pierwszym widziałam wczoraj,dziś więc lepiej dzwon jutro i umawiaj wizytęWidać coś :-)??
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już na pierwszym widziałam wczoraj,dziś więc lepiej dzwon jutro i umawiaj wizytęWidać coś :-)??
U mnie była mega blada kreska...cień-cienia widoczna tylko jak wyszłam na zewnątrzHehehe nie wiem co mam myślec serio o tym wszystkim ;-)
Ja już na pierwszym widziałam wczoraj,dziś więc lepiej dzwon jutro i umawiaj wizytę
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, okaże się jak się owu pojawiLanvin teścik jak ta lala, ale o matko bosko owu w 32 dc[emoji33] strasznie długi cykl, a lutealna masz 14 dni?
Powodzenia[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę spróbować :*Kochana, tak jak mówi @Verq już samo odstawienie powoduje wysyp ze zdwojoną siłą. Ja nigdy nie brałam anty Ale na plecach mnie czasem wysypalo a na twarzy, dekolt nic. Nabiał jest bardzo alergizujacy- szczególnie żółty ser, mleko uht oraz czekolada. Mi pomogło odstawienie glutenu (przede wszystkim pszenicy) i problem zniknął. Wypróbuj chociaz przez miesiąc bez nabiału i słodyczy oraz zamiast bułki czy chleba pszennego wybierz chociaz żytni na zakwasie bez drożdży. Ważne żeby jeść tłuszcze - masło, jajka, oliwa z oliwek, wołowina itd regulują one gospodarkę hormonalną :*
Są!!Tutaj powinnaś coś trochę widzieć.
Pod światło widać jakby takie kreski co ostatnio ludek wstawiała takie póki co cienie
Nie wiem, okaże się jak się owu pojawi
Muszę spróbować :*
Są!!
Mąż też?Hehehe :-) zrobiłam test tylko dla Was :-) nikt jeszcze nic nie wie :-)
Tutaj powinnaś coś trochę widzieć.
Pod światło widać jakby takie kreski co ostatnio ludek wstawiała takie póki co cienie
@marc gratuluje!!! Od samego początku widać ta druga kreseczke
Ja też się witam z rana...
U mnie wyjatkowo dzis ladna pogoda już swieci sloneczko więc humorek tez dopisuje no i przede mną najdluzsza faza cyklu czyli oczekiwanie na przyjscie lub nie przyjscie @