marc
Fanka BB :)
Kup doz :*
Myślałam, ze mam DOZ aptekę, ale jest sieć innych i tam tez sa marne te testy... poczekam do @ ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup doz :*
Bo ty kołku w ciąży jesteś a nie żadne stresy i okresy [emoji1] tobie to serio tylko w tyłek nakopać [emoji1]
A gdzie Ty mieszkasz, bo nie pamiętam?Myślałam, ze mam DOZ aptekę, ale jest sieć innych i tam tez sa marne te testy... poczekam do @ ;-)
A gdzie Ty mieszkasz, bo nie pamiętam?
Ta, tylko taki szczegół ze to nie nam pozytywne testy wychodzą [emoji1] i Jola ma rację, nie stresuj się egzaminem bo będziesz miała nerwowe dziecko [emoji1] [emoji16]Ta, ta, ta :-) hehe chciałabym jak my wszystkie :-)
[emoji3] [emoji3]Ta, tylko taki szczegół ze to nie nam pozytywne testy wychodzą [emoji1] i Jola ma rację, nie stresuj się egzaminem bo będziesz miała nerwowe dziecko [emoji1] [emoji16]
No ja jestem z 1 stycznia. Nigdy nie mam gości w dniu urodzin, wszyscy leczą kaca[emoji12]Z tym się trochę zgodzę, sama nie chciałabym urodzić się w jakąś "ważną" datę... Boże Narodzenie, wigilia, Sylwester... A mam kolegę z 31.12 właśnie, przekichane! Cała impreza kręci się wokół sylwestra z jedynką a nie twoich urodzin [emoji23] miałam też przyjaciółkę z 1.01... Weź tu świętuj urodziny po sylwestrze... [emoji1]