Lanvin
Fanka BB :)
:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:*
A ja wam się pochwale: obroniłam dzisiaj kolejny dyplom! I grzecznie go opilam winkiem ☺ I nie poddajemy się, działamy z mężem dzielnie ☺ @auslanderka ciesze się ze wszystko juz ok. @marc ja tam coś widzę. @ludek0288 jakiś tam cień widać ☺ @Lanvin a może razem będziemy oglądać dwie magiczne kreski w przyszłym miesiacu? ☺
Co się dzieje? Dlaczego się źle czujesz?Działajta, działajta :-) No i Gratuluje :-)
Jutro moj egzamin :-( polegnę jak na polu bitwy :-( nie zdam i bedzie dupa :-( najgorsze to, ze to ustny :-(
Moj małżonek gra dzisiaj na weseluchu daleko ode mnie, wiec całe łóżko dzisiaj dla mnie
Tylko kiepskiego sie nadal czuje :-( moze to przed @
Może ciąża :-)Działajta, działajta :-) No i Gratuluje :-)
Jutro moj egzamin :-( polegnę jak na polu bitwy :-( nie zdam i bedzie dupa :-( najgorsze to, ze to ustny :-(
Moj małżonek gra dzisiaj na weseluchu daleko ode mnie, wiec całe łóżko dzisiaj dla mnie
Tylko kiepskiego sie nadal czuje :-( moze to przed @
A jesteś w trakcie owu? Mam nadzieję, może w końcu się uda :* trzymam za Ciebie kciuki odzywaj się częściejA ja wam się pochwale: obroniłam dzisiaj kolejny dyplom! I grzecznie go opilam winkiem [emoji5] I nie poddajemy się, działamy z mężem dzielnie [emoji5] @auslanderka ciesze się ze wszystko juz ok. @marc ja tam coś widzę. @ludek0288 jakiś tam cień widać [emoji5] @Lanvin a może razem będziemy oglądać dwie magiczne kreski w przyszłym miesiacu? [emoji5]
:* jutro robisz kolejny test??@Lanvin do dzieła bejbe
Właśnie! Ja tak obstawiam, ten cień z niczego nie wyszedł! Kupuj jakiś normalny test i sprawdź