reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Shaggy, to może być ciąża [emoji3]
Windy, mnie dopadła śnieżyca jak wychodziłam z tramwaju wrrr [emoji35]
Powiedzcie mi kochane, wiem, że temat był wałkowany milion razy ale nie chce mi się szukać [emoji12] testy owulacyjne z Allegro.. są jakiekolwiek warte uwagi? Ja kupiłam kiedyś te niebieskie i były do du.. [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tez te niebieskie z allegro i potwierdzam. Są do dup...:-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ale implantacja to nie raczej taka różowa wydzielina?
To raczej nie jest reguła. U jednej splynie od razu na różowo, u innej będzie brązowe bo po czasie, a jeszcze inna nie będzie
mieć nic [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

I
Tylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.
Ja tak miałam plamienia ostatnio estrogen w 3dc 85,norma 84,więc muszę brać estrofen to przyczyną jest ze nie mogę zajść,dziś po gin 13dc pecherzyk 16mm mam dopiero jutro lub w nd zastrzyk wziąć jak urośnie

reklama
I
Ja tak miałam plamienia ostatnio estrogen w 3dc 85,norma 84,więc muszę brać estrofen to przyczyną jest ze nie mogę zajść,dziś po gin 13dc pecherzyk 16mm mam dopiero jutro lub w nd zastrzyk wziąć jak urośnie
czyli że przez to za krótka miałaś druga fazę? czy jak? Czy wogole pecherzyki nie rosły?

Do góry