Millo
Fanka BB :)
Shaggy to mogla bym implantacja a teraz masz wysoki bo sie udalo!!!!
)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tez te niebieskie z allegro i potwierdzam. Są do dup...:-)Shaggy, to może być ciąża [emoji3]
Windy, mnie dopadła śnieżyca jak wychodziłam z tramwaju wrrr [emoji35]
Powiedzcie mi kochane, wiem, że temat był wałkowany milion razy ale nie chce mi się szukać [emoji12] testy owulacyjne z Allegro.. są jakiekolwiek warte uwagi? Ja kupiłam kiedyś te niebieskie i były do du.. [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale implantacja to nie raczej taka różowa wydzielina?Shaggy to mogla bym implantacja a teraz masz wysoki bo sie udalo!!!!)
Lepiej więcej niż mniej ciąża czyżbyMam wyniki progesteronu 27.320 a norma w fazie lutealna to 27.00 czemu mam wyżej? mam 8dpo czy któraś mi powie co to może oznaczać?
Zrób estrofen w 3dcTylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.
To raczej nie jest reguła. U jednej splynie od razu na różowo, u innej będzie brązowe bo po czasie, a jeszcze inna nie będzieale implantacja to nie raczej taka różowa wydzielina?
a co to i do czego?Zrób estrofen w 3dc
Ja tak miałam plamienia ostatnio estrogen w 3dc 85,norma 84,więc muszę brać estrofen to przyczyną jest ze nie mogę zajść,dziś po gin 13dc pecherzyk 16mm mam dopiero jutro lub w nd zastrzyk wziąć jak urośnieTylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.
czyli że przez to za krótka miałaś druga fazę? czy jak? Czy wogole pecherzyki nie rosły?I
Ja tak miałam plamienia ostatnio estrogen w 3dc 85,norma 84,więc muszę brać estrofen to przyczyną jest ze nie mogę zajść,dziś po gin 13dc pecherzyk 16mm mam dopiero jutro lub w nd zastrzyk wziąć jak urośnie