reklama
Przed samą @ chyba spada i wtedy zaczyna się okres... Wiesz, dużo ponad normę nie masz, ale lepiej wyżej niż niżej. Chyba [emoji16]czyli dalej nie rozumiem ale dziękuję badałaś cie swoje progesteronu? przed okresem spada czy wzrasta ?
judytka777
Fanka BB :)
Może któraś z dziewczyn coś więcej wie.Tak znalazłam w necie ze niby jakaś doktorka pisalaczyli dalej nie rozumiem ale dziękuję badałaś cie swoje progesteronu? przed okresem spada czy wzrasta ?
A gdzie mieszkasz?u mnie dziś slonecznie.wiosnę już czujeShaggy, może coś dobrego się dzieje? [emoji1]
A mnie zaczął boleć brzuch... Chyba spóźniona kolezanka się zbliża... Eh. [emoji19]
U was też taka śnieżyca?? [emoji33]
Tylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.Przed samą @ chyba spada i wtedy zaczyna się okres... Wiesz, dużo ponad normę nie masz, ale lepiej wyżej niż niżej. Chyba [emoji16]
Shaggy, to może być ciąża [emoji3]
Windy, mnie dopadła śnieżyca jak wychodziłam z tramwaju wrrr [emoji35]
Powiedzcie mi kochane, wiem, że temat był wałkowany milion razy ale nie chce mi się szukać [emoji12] testy owulacyjne z Allegro.. są jakiekolwiek warte uwagi? Ja kupiłam kiedyś te niebieskie i były do du.. [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedzcie mi kochane, wiem, że temat był wałkowany milion razy ale nie chce mi się szukać [emoji12] testy owulacyjne z Allegro.. są jakiekolwiek warte uwagi? Ja kupiłam kiedyś te niebieskie i były do du.. [emoji12]
judytka777
Trzymam kciuki zeby to byla ciaza.Tylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.
Może coś w tym jest ze wyzszy progesteron może świadczyć o ciąży.oby
Stolyca [emoji1] ulewa zamieniła się w śnieżyce, czad. Jezu, gdzie taka pogoda, jadę! [emoji16]Może któraś z dziewczyn coś więcej wie.Tak znalazłam w necie ze niby jakaś doktorka pisala
A gdzie mieszkasz?u mnie dziś slonecznie.wiosnę już czuje
Może implantacja? Wydaje mi sie ze przy podwyższonym progesteronie nie powinno być plamien, właśnie za niski to powoduje... Ale dziewczyny więcej ci może powiedzą, bardziej doświadczone [emoji4]Tylko że mnie zmartwilo to że rano plamienia miałam a dopiero za 5dni @ a ostatnio miałam tak że 5 dni plamilam a dopiero potem był okres właściwy. Tu mi doradzilyscie żeby progesteron zrobić bo może za niski a teraz to już nic nie rozumiem.
A weź, masakra, ja już wiosnę czułam... [emoji53] właśnie też kiedyś pytałam ale nadal nie wiem a też się na nie czaje [emoji16] różowe podobno nieźle... Ale cholera wie [emoji1]Shaggy, to może być ciąża [emoji3]
judytka777
Ja mieszkam na podkarpaciuStolyca [emoji1] ulewa zamieniła się w śnieżyce, czad. Jezu, gdzie taka pogoda, jadę! [emoji16]
Może implantacja? Wydaje mi sie ze przy podwyższonym progesteronie nie powinno być plamien, właśnie za niski to powoduje... Ale dziewczyny więcej ci może powiedzą, bardziej doświadczone [emoji4]
A weź, masakra, ja już wiosnę czułam... [emoji53] właśnie też kiedyś pytałam ale nadal nie wiem a też się na nie czaje [emoji16] różowe podobno nieźle... Ale cholera wie [emoji1]
reklama
Na tych niebieskich tylko cień dostrzegłem przed owu nigdy intensywna nie była więc raczej do bani są.Shaggy, to może być ciąża [emoji3]