reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@marc u mnie też niektóre wychodzą negatywne.
Udało mi się zrobić fotkę dzisiejszego. Na żywo ledwo widać.
W poniedziałek dopiero beta.

Załączniki

• 20170224_171933.jpg
    20170224_171933.jpg
    129,7 KB · Wyświetleń: 114
Paraplu, Tak sie ciesze ze wszystko wyszlo pieknie! Mega wiesci[emoji8]

Auslanderka, trzymaj sie tam kochana!! Zestaw piżamowy ze hoho[emoji6][emoji85]

Panno Marcjanno!! Ja tez widzę!!!Ale super[emoji7][emoji7][emoji7] owocny wyjazd[emoji6] trzymam kciuki, zeby betka rosla[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
pink testy podobno są do dupy[emoji848] poza tym jest chyba mega wczesnie, nie wiesz kiedy miałaś owu ale jakby nie było to 5 dni do @. U mnie tez tak wczesnie była biel vizira.

mfifi, ty byłaś pierwszy dzien w pracy dzis?

Spark,boszszsz masakra, chyba bym zawału dostała!!! Ja sie rozglądam za monitorem oddechu i tlenu bo na mojej wysokości ( 9000 stop) maluszki maja często problemy i generalnie ze szpitala wychodzą z butla tlenowa zawsze! Bo szpital jest na 5.5tys stop wiec trzeba ostro do góry wjechać a wiadomo jak rozrzedzone jest powietrze tak wysoko.
Poza tym chce zaliczyć tez krótki kurs CPR dla maluchów bo juz człowiek zapomniał jak i gdzie[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry