włala :-) powiedz co widzisz?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
owu napewno nie było bo nie ma wzrostu tem czyli tak jak ja jesteś przed
no ale dziś działajcie jak wczoraj był pozytyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
włala :-) powiedz co widzisz?
owu napewno nie było bo nie ma wzrostu tem czyli tak jak ja jesteś przed
no ale dziś działajcie jak wczoraj był pozytyw
Ja obstawiam, że może to być nawet dzisiaj[emoji106]
Matko...ja bym się obsrała po pachy. Dobrze, że nic się nie stało. Co z jej serduszkiem?@marc myślę, że z 2-3 dni przed skoro test tak wyszedł na pewno nie na wyjeździe, to 7dni od wyjazdu, także nieralne raczej, biorąc pod uwagę zaplodnienie jeszcze
Ja dzisiaj znów koszmaar w pracy przeżyłam, już raz tak miałam kilka lat temu i dziś znów... mam dość na dziś, naprawdę...
Młoda spała, nagle słyszę mega płacz, pobiegłam do pokoju, wyciągnęłam z łóżeczka, przytuliłam i taka nagła cisza... patrzę a ona bezdech, nie potrafi złapać powietrza... Oczywiście zaczęłam chuchac, ustka już zmieniły kolor, ale potem jeszcze raz i załapała... ohhh. Potem się tylko wtulila i znów zasnela, albo wiatr ją tak przestraszył albo jakiś sen, a urodziła się z mikroskopijną wadą serduszka, pewnie stąd też bezdech. Jej brat też tak miał jak był mały... :/
Miała malutką dziurkę jak się urodziła, ale teraz już niby wszystko okMatko...ja bym się obsrała po pachy. Dobrze, że nic się nie stało. Co z jej serduszkiem?
A co robić w takim przypadku? Moi jak z płaczu nie mogli złapać oddechu to właśnie dmuchalam a co jak to nie pomoże?Miała malutką dziurkę jak się urodziła, ale teraz już niby wszystko ok
No ja jestem spokojniejsza bo miałam kiedyś chłopczyka, który miał właśnie dziurę w lewej komorze serca, on to miał częste bezdechy, nie można go było nawet karmić na półleżąco... miał 2 operacje na serce zanim skończył rok.
I szczerze dużo mi dała dodatkowa szkoła po studiach w tym kierunku, mieliśmy pierwszą pomoc na fantomie niemowlaka, dziecka przed okresem dojrzewania i dorosłego, świetna sprawaa. Człowiek czuje się pewniej w takich sytuacjach.
Studia mnie w żadnym stopniu do tego nieprzygotowały, a szkoda...
Rewia modyDziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
I dostałam takie majty i koszulę..
Jeśli dmuchniecie w buzie nie pomoże, to potem nos, a jak wtedy dziecko nie zalapie to obraca się na rękach twarzą do ziemi i "uderza" kilka razy między łopatki.A co robić w takim przypadku? Moi jak z płaczu nie mogli złapać oddechu to właśnie dmuchalam a co jak to nie pomoże?