włala :-) powiedz co widzisz?![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
owu napewno nie było bo nie ma wzrostu tem czyli tak jak ja jesteś przed
no ale dziś działajcie jak wczoraj był pozytyw![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
włala :-) powiedz co widzisz?![]()
owu napewno nie było bo nie ma wzrostu tem czyli tak jak ja jesteś przed
no ale dziś działajcie jak wczoraj był pozytyw![]()
Ja obstawiam, że może to być nawet dzisiaj[emoji106]
Matko...ja bym się obsrała po pachy. Dobrze, że nic się nie stało. Co z jej serduszkiem?@marc myślę, że z 2-3 dni przed skoro test tak wyszedłna pewno nie na wyjeździe, to 7dni od wyjazdu, także nieralne raczej, biorąc pod uwagę zaplodnienie jeszcze
Ja dzisiaj znów koszmaar w pracy przeżyłam, już raz tak miałam kilka lat temu i dziś znów... mam dość na dziś, naprawdę...
Młoda spała, nagle słyszę mega płacz, pobiegłam do pokoju, wyciągnęłam z łóżeczka, przytuliłam i taka nagła cisza... patrzę a ona bezdech, nie potrafi złapać powietrza... Oczywiście zaczęłam chuchac, ustka już zmieniły kolor, ale potem jeszcze raz i załapała... ohhh. Potem się tylko wtulila i znów zasnela, albo wiatr ją tak przestraszył albo jakiś sen, a urodziła się z mikroskopijną wadą serduszka, pewnie stąd też bezdech. Jej brat też tak miał jak był mały... :/
Miała malutką dziurkę jak się urodziła, ale teraz już niby wszystko okMatko...ja bym się obsrała po pachy. Dobrze, że nic się nie stało. Co z jej serduszkiem?
![]()
A co robić w takim przypadku? Moi jak z płaczu nie mogli złapać oddechu to właśnie dmuchalam a co jak to nie pomoże?Miała malutką dziurkę jak się urodziła, ale teraz już niby wszystko ok
No ja jestem spokojniejsza bo miałam kiedyś chłopczyka, który miał właśnie dziurę w lewej komorze serca, on to miał częste bezdechy, nie można go było nawet karmić na półleżąco... miał 2 operacje na serce zanim skończył rok.
I szczerze dużo mi dała dodatkowa szkoła po studiach w tym kierunku, mieliśmy pierwszą pomoc na fantomie niemowlaka, dziecka przed okresem dojrzewania i dorosłego, świetna sprawaa. Człowiek czuje się pewniej w takich sytuacjach.
Studia mnie w żadnym stopniu do tego nieprzygotowały, a szkoda...
Rewia modyDziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.![]()
I dostałam takie majty i koszulę..
![]()
Jeśli dmuchniecie w buzie nie pomoże, to potem nos, a jak wtedy dziecko nie zalapie to obraca się na rękach twarzą do ziemi i "uderza" kilka razy między łopatki.A co robić w takim przypadku? Moi jak z płaczu nie mogli złapać oddechu to właśnie dmuchalam a co jak to nie pomoże?