Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może się samo wchłonęło, u mnie tak było przy cpDziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
I dostałam takie majty i koszulę..
@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
Mam już sieczkę w głowie.
@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...
Kochana, ja się na tym w ogóle nie znam nie wiem jak dobrze tą szyjke zbadać, ja się już boję cokolwiek robić, żeby znowu mi się jakaś infekcja nie pojawiła. Teraz kupiłam Lactovaginal i tym się ratuje. A jak u Was w końcu z boboseksami?? M nadal jest zmęczony??@auslanderka, to o której godzinie w rezultacie ta operacja?
@marc, ogromne gratulacje Niech kreseczka mocno ciemnieje!
@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widać ja w tym cyklu sprawdzam szyjkę codziennie o tej samej porze i byłam w stanie lepiej ocenić kiedy miałam dni płodne. Dzięki temu też, wiem że na pewno nie jestem w ciąży bo mam szyjkę nisko, półtwardą i otwartą, jajniki napierdzielają jak nie wiem, a planowana @ gdzieś za 4-5 dni. Wszystko się więc zgadza. Denerwuje mnie tylko to, że jestem mega opuchnięta ledwo wcisnęłam na siebie dzisiaj spodnie i buty... MASAKRA!!!
To co oni w ogóle chcą Ci robić, bo już nie rozumiem? Na czym to ma polegać??@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
Mam już sieczkę w głowie.
@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...
Kochana, ja się na tym w ogóle nie znam nie wiem jak dobrze tą szyjke zbadać, ja się już boję cokolwiek robić, żeby znowu mi się jakaś infekcja nie pojawiła. Teraz kupiłam Lactovaginal i tym się ratuje. A jak u Was w końcu z boboseksami?? M nadal jest zmęczony??
Ja tez 5 cykl i tez boboseksy co 2 dni [emoji13] mam teraz wielka nadzieje dzieki Wam !!u mnie tez teraz co dwa dni i mam nadzieje ze to dobry pomysł.
a ilu dniowe masz cykle?
Hahaha ja identycznie, na kalkulatorze 10.10 a z usg 7.10