reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@auslanderka, to o której godzinie w rezultacie ta operacja?

@marc, ogromne gratulacje :) Niech kreseczka mocno ciemnieje! :)

@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widać :( ja w tym cyklu sprawdzam szyjkę codziennie o tej samej porze i byłam w stanie lepiej ocenić kiedy miałam dni płodne. Dzięki temu też, wiem że na pewno nie jestem w ciąży bo mam szyjkę nisko, półtwardą i otwartą, jajniki napierdzielają jak nie wiem, a planowana @ gdzieś za 4-5 dni. Wszystko się więc zgadza. Denerwuje mnie tylko to, że jestem mega opuchnięta :( ledwo wcisnęłam na siebie dzisiaj spodnie i buty... :( MASAKRA!!!

@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
Mam już sieczkę w głowie.

@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...

Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
może się samo wchłonęło, u mnie tak było przy cp

@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].

@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...

Tak, mam podpaske :p

Nie pomyslam, ze beda mi potrzebne i nie wzielam. Dlatego mam ciagle te majty ze szpitala na sobie bo nie mam nic zeby wlozyc w swoje majtasy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@auslanderka, to o której godzinie w rezultacie ta operacja?

@marc, ogromne gratulacje :) Niech kreseczka mocno ciemnieje! :)

@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widać :( ja w tym cyklu sprawdzam szyjkę codziennie o tej samej porze i byłam w stanie lepiej ocenić kiedy miałam dni płodne. Dzięki temu też, wiem że na pewno nie jestem w ciąży bo mam szyjkę nisko, półtwardą i otwartą, jajniki napierdzielają jak nie wiem, a planowana @ gdzieś za 4-5 dni. Wszystko się więc zgadza. Denerwuje mnie tylko to, że jestem mega opuchnięta :( ledwo wcisnęłam na siebie dzisiaj spodnie i buty... :( MASAKRA!!!
Kochana, ja się na tym w ogóle nie znam :( nie wiem jak dobrze tą szyjke zbadać, ja się już boję cokolwiek robić, żeby znowu mi się jakaś infekcja nie pojawiła. Teraz kupiłam Lactovaginal i tym się ratuje. A jak u Was w końcu z boboseksami?? M nadal jest zmęczony??

To co oni w ogóle chcą Ci robić, bo już nie rozumiem? Na czym to ma polegać??

relgx1hpw702se3x.png

@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]

@Paraplu dzięki za tippa.

@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.

Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.

Ja sama też już nic nie wiem...

Kochana, ja się na tym w ogóle nie znam :( nie wiem jak dobrze tą szyjke zbadać, ja się już boję cokolwiek robić, żeby znowu mi się jakaś infekcja nie pojawiła. Teraz kupiłam Lactovaginal i tym się ratuje. A jak u Was w końcu z boboseksami?? M nadal jest zmęczony??

relgx1hpw702se3x.png

Od kąd skończyłam dni płodne, to jakoś sama przestałam mieć ochotę, więc mieliśmy tydzień przerwy. Za to M. teraz łazi za mną i non stop mu się chce :p ale tak zawsze jest przed @, dziwnie ale wtedy najbardziej ma "chcice". W sumie nawet mnie to cieszy, bo takie rozrabianie bez tematu z tyłu głowy "robimy dzidziusia" jest mega przyjemne ;)

reklama
Do góry