reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]

@Paraplu dzięki za tippa.

@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.

Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.

Ja sama też już nic nie wiem...

czasem wcale nie widać i lekarze długo szukają, czasem jest w innym miejscu niż w jajowodzie, np. w jamie brzusznej. Dziwne też, że nie masz dolegliwości - choć to różnie bywa. Co by to nie było, to życzę szybkiej i trafnej diagnozy, bo najgorsze jak nie wiadomo o co chodzi

Leeleeth jak ty się czujesz? Bardzo rzadko cie tu widać. Wszystko ok? Jak maleństwo? [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Ja cały czas tutaj jestem pilnie staram się być na bieżąco. Mam sporo kłopotów rodzinnych i wciąż coś wiec jestem nieco zmęczona. Z Dzidziusiem wszystko Ok. Jestem już w 12 tygodniu i czekam na prenatalne. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki razem i dla każdej z osobna!
f2f46329517ce86e530bd9bf63874705.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]

Kurcze, a nie możesz im powiedzieć że masz obawy, że będą robić operację a nie wiedzą tak na prawdę co i jak?

Kurcze, a nie możesz im powiedzieć że masz obawy, że będą robić operację a nie wiedzą tak na prawdę co i jak?
Mogę ale oni mi to pierwsi powiedzieli. Najpierw zajmą sę cystą. Potem sprawdzą jajowody. Więcej mają nie ruszać. Bo nie mam objawów.... i mogę być w ciąży[emoji21] [emoji20] jak to wogóle brzmi..

reklama
Tym bardziej więc trzymam dzisiaj cały dzień za Ciebie kciuki!
Dzięki.wydaje mi się, że woleliby żeby zaczęło mnie coś boleć bo wtedy byłaby jaśniejsza sytuacja. A przez to że się dobrze czuję, beta rośnie, na usg jedna widzi, druga nie. Ale ja z nimi patrzę i też widzę tak jak one. Wczoraj była ta kropka. Dzisiaj już nie.. pewnie są bardziej 'obsrani' co ze mną zrobić niż ja...

Do góry