Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]
@Paraplu dzięki za tippa.
@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.
Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.
Ja sama też już nic nie wiem...
Leeleeth jak ty się czujesz? Bardzo rzadko cie tu widać. Wszystko ok? Jak maleństwo? [emoji8]
@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]
Mogę ale oni mi to pierwsi powiedzieli. Najpierw zajmą sę cystą. Potem sprawdzą jajowody. Więcej mają nie ruszać. Bo nie mam objawów.... i mogę być w ciąży[emoji21] [emoji20] jak to wogóle brzmi..Kurcze, a nie możesz im powiedzieć że masz obawy, że będą robić operację a nie wiedzą tak na prawdę co i jak?
Dziś mam 14 dc :-)a który dzień cyklu dziś?
no u mnie w sumie powinna już być bo ostatnie cykle były po 26 dni i owu była tak13-15 dc
no ale może ten będzie dłuższy, znowu boli mnie jajnik prawy przy seksie tak tez było w szczęśliwym cyklu no ale się okaże.
testów owu nie robie.
Mogę ale oni mi to pierwsi powiedzieli. Najpierw zajmą sę cystą. Potem sprawdzą jajowody. Więcej mają nie ruszać. Bo nie mam objawów.... i mogę być w ciąży[emoji21] [emoji20] jak to wogóle brzmi..
pokaz wykres? masz na ovufriend?
pokaz wykres? masz na ovufriend?
Dzięki.wydaje mi się, że woleliby żeby zaczęło mnie coś boleć bo wtedy byłaby jaśniejsza sytuacja. A przez to że się dobrze czuję, beta rośnie, na usg jedna widzi, druga nie. Ale ja z nimi patrzę i też widzę tak jak one. Wczoraj była ta kropka. Dzisiaj już nie.. pewnie są bardziej 'obsrani' co ze mną zrobić niż ja...Tym bardziej więc trzymam dzisiaj cały dzień za Ciebie kciuki!