A
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj test owu pozytywny takze chyba to dziś[emoji15] temperatura jeszcze nie wzrosła. Działamy i czekamy :-)Antonina jak u Ciebie?
Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]Super! Ale szybko sie Toba zajeli
To teraz jeszcze jedne badania, tak? Tzn ze zrostow nie ma?
Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
I dostałam takie majty i koszulę..
U mnie też :-)u mnie tez teraz co dwa dni i mam nadzieje ze to dobry pomysł.
a ilu dniowe masz cykle?
a który dzień cyklu dziś?Wczoraj test owu pozytywny takze chyba to dziś[emoji15] temperatura jeszcze nie wzrosła. Działamy i czekamy :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!No wlasnie... złe sie czułam :-) i czuje nadal... nawet wypiłam trochę - maciupeńko, ale jednak. Co 2 dni boboseksy
Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]
Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.
A co do tych seksi majtek to jestem w pracy i ciagle mam je na sobie [emoji23] bo woda moze jeszcze wylatywac.
A po badaniu moj K najbardziej sie przejal tym czy mu nie zamocze tapicerki w aucie [emoji23]
Ciul z wynikiem histero. Tapicerka najwazniejsza [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!
Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??
A Twój to jak typowy facet, mój też pewnie by się tak samo przejął [emoji14]
Hahaha ja identycznie, na kalkulatorze 10.10 a z usg 7.10Ja na tym dzidziusiowo patrzyłam i wyznaczył mi na 10.10 a z usg 7.10
Wcześniej mówili, że w jajowodzie i cenntymetr brakował a teraz nie wiedzą i będą szukać? Dziwne toDziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
I dostałam takie majty i koszulę..
Super ze wszystko dobrze!!cieszę sieW kwestii bolu to mam we wtorek kolposkopie. A potem musze sie umowic na wizyte do gina i pogadac o wynikach. Dopiero wtedy bede cos wiecej wiedziec.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom