reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Emzilka podkolanówek nie dali[emoji20][emoji6] a pewnie by pasowały.
@Paraplu super, że nie było strasznie. Świetnie, że wszystko ok. Oby na kolejnym badaniu też było ok.

A co do mnie to oni chyba mają taką taktykę pocieszania. Gdyby to była ciąża na miejscu to by beta ładnie rosła.

reklama
Super! Ale szybko sie Toba zajeli ;)
To teraz jeszcze jedne badania, tak? Tzn ze zrostow nie ma? ;)
Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]

Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.

A co do tych seksi majtek to jestem w pracy i ciagle mam je na sobie [emoji23] bo woda moze jeszcze wylatywac.
A po badaniu moj K najbardziej sie przejal tym czy mu nie zamocze tapicerki w aucie [emoji23]
Ciul z wynikiem histero. Tapicerka najwazniejsza [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj test owu pozytywny takze chyba to dziś[emoji15] temperatura jeszcze nie wzrosła. Działamy i czekamy :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a który dzień cyklu dziś?
no u mnie w sumie powinna już być bo ostatnie cykle były po 26 dni i owu była tak13-15 dc
no ale może ten będzie dłuższy, znowu boli mnie jajnik prawy przy seksie tak tez było w szczęśliwym cyklu no ale się okaże.
testów owu nie robie.

No wlasnie... złe sie czułam :-) i czuje nadal... nawet wypiłam trochę - maciupeńko, ale jednak. Co 2 dni boboseksy
Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!

Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]

Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.

A co do tych seksi majtek to jestem w pracy i ciagle mam je na sobie [emoji23] bo woda moze jeszcze wylatywac.
A po badaniu moj K najbardziej sie przejal tym czy mu nie zamocze tapicerki w aucie [emoji23]
Ciul z wynikiem histero. Tapicerka najwazniejsza [emoji23]

Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala :) a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??

A Twój to jak typowy facet, mój też pewnie by się tak samo przejął [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!

Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala :) a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??

A Twój to jak typowy facet, mój też pewnie by się tak samo przejął [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

W kwestii bolu to mam we wtorek kolposkopie. A potem musze sie umowic na wizyte do gina i pogadac o wynikach. Dopiero wtedy bede cos wiecej wiedziec.

Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
Wcześniej mówili, że w jajowodzie i cenntymetr brakował a teraz nie wiedzą i będą szukać? Dziwne to ;)
Powodzenia :*

reklama
Do góry