Millo
Fanka BB :)
Lanvin ale masz skoki tej temperatury.Badalas prolaktyne?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej tak niewiele. Tak ogromnie mi przykro naprawdę. Tak jak pisałam budzi to we mnie złość takie sytuacje!Ja po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki
Nie ma się co złościć. To nic nie da. Trzeba to zaakceptowaćojej tak niewiele. Tak ogromnie mi przykro naprawdę. Tak jak pisałam budzi to we mnie złość takie sytuacje!
wiem, ale widzisz tak jak umiem zaakceptować moje straty tak przy innych kobietach to mnie już po prostu wkur..wkurza !Nie ma się co złościć. To nic nie da. Trzeba to zaakceptować
Będzie dobrze!!przytulam...Ja po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki
Trzymam bądź dzielna powodzeniaJa po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki