Karolka2106
Fanka BB :)
@auslanderka przykro mi że tak się stało oby wszystko samo się wchłonelo bez żadnej ingerencji.
@Spark trzymam kciuki za wizytę
@Spark trzymam kciuki za wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Windy, kurde no! Co to ma być?! Ale powiedz mi.. twój też miał gorączkę prawda? U nas od gorączki minął miesiąc.. czyli jeszcze dwa [emoji53]
Dorcia, przykro mi.. to twoja pierwsza strata? Przepraszam ale ostatnio czytał tak szybciochem..
Martaldz, przykro mi.. oby to ostatnia @ ! Moja w tym miesiącu rozszalała się na całego [emoji53] u mnie 3 dc..
Miałam nie pisać ale cholera nie da sie ! [emoji23][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekałam na info od Ciebie [emoji8] gratulacje@Windy91 nienawidzę Cię! pizzaaaaaaaa!!
Wizyta ok, lekarz założył mi kartę ciąży
Dzidzia ma ponad centymetr, serca lekarz nie wł. Ale widziałam jak pika <3
Która się orientuje ile kosztują prenatalne?
Kolejna wizyta dopiero 17 marca
Super [emoji307] Bardzo lubimy dobre wieści. Ostatnio sprawdzałam ze test nifty kosztuje 2300 zł.@Windy91 nienawidzę Cię! pizzaaaaaaaa!!
Ano miał, podobno. Bo się akurat z Warszawy ewakuowalam [emoji12] jak mu powiedziałam że to plemniki zabija to nagle zmienił zdanie ze to tylko przez chwilę było [emoji1] chłopy...Windy, kurde no! Co to ma być?! Ale powiedz mi.. twój też miał gorączkę prawda? U nas od gorączki minął miesiąc.. czyli jeszcze dwa [emoji53]
Dorcia, przykro mi.. to twoja pierwsza strata? Przepraszam ale ostatnio czytał tak szybciochem..
Martaldz, przykro mi.. oby to ostatnia @ ! Moja w tym miesiącu rozszalała się na całego [emoji53] u mnie 3 dc..
Miałam nie pisać ale cholera nie da sie ! [emoji23][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też, ale ja słodyczy niet więc wchrzaniam pizzę [emoji1]Heh wiesz co w moich stronach to się paczki je [emoji14] smacznego
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173] [emoji173] oj, pikaj serducho, pikaj [emoji7]@Windy91 nienawidzę Cię! pizzaaaaaaaa!!