reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Martaldz zmieniłam w tabelce, choć z ciężkim sercem...
No właśnie siedzę w kolejce, mało osób na szczęście, także myślę do 45min i będzie po wszystkim :)
@Windy91 czemu nie sikałaś do szklanki teściowej ja się pytam?! :p

Nie chciałam Ci zawracać tym głowy, masz ważniejsze rzeczy teraz, ale dziękuję, że zmieniłaś [emoji9]
Nadal czekam na info w sprawie [emoji173] bąbelka!

Windy, kurde no! Co to ma być?! Ale powiedz mi.. twój też miał gorączkę prawda? U nas od gorączki minął miesiąc.. czyli jeszcze dwa [emoji53]
Dorcia, przykro mi.. to twoja pierwsza strata? Przepraszam ale ostatnio czytał tak szybciochem..
Martaldz, przykro mi.. oby to ostatnia @ ! Moja w tym miesiącu rozszalała się na całego [emoji53] u mnie 3 dc..
Miałam nie pisać ale cholera nie da sie ! [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy ostatnia, to się dopiero okaże [emoji6]

Oj dziewczyny, jutro ruszam z clo, ale powiem Wam szczerze, że się boję...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy91 nienawidzę Cię! :( pizzaaaaaaaa!!

Wizyta ok, lekarz założył mi kartę ciąży :)
Dzidzia ma ponad centymetr, serca lekarz nie wł. Ale widziałam jak pika :D <3

Która się orientuje ile kosztują prenatalne?

Kolejna wizyta dopiero 17 marca :)
Czekałam na info od Ciebie [emoji8] gratulacje

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja po badaniach. Niestety diagnoza się potwierdziła i 5.04 mam operacje. Plus jest taki ze jak wszystko będzie ok. to w lipcu będę mogła wrócić do starań. Co do samego badania... @Paraplu da się przeżyć. Choć przyjemnie nie było. Dwa wdechy zabrakło abym zemdlala na fotelu. Z tego co mówiła mi lekarka, to histeroskopie zawsze robi się w płytkiej narkozie. Idziesz na badania i budzisz się po wszystkim. Także nie martw się, będzie dobrze. Ja mam plan działania. To już cos. Badanie które miałam dzisiaj będę powtarzać 2 miesiące po operacji. Na dzień dzisiejszy bardziej mnie to przeraża niż sama operacja.[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Magda dobrze, ze masz to już za sobą. Odpoczywaj!

Spark cudownie :) na kiedy masz wpisany termin porodu? :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Super [emoji307] Bardzo lubimy dobre wieści. Ostatnio sprawdzałam ze test nifty kosztuje 2300 zł.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Windy, kurde no! Co to ma być?! Ale powiedz mi.. twój też miał gorączkę prawda? U nas od gorączki minął miesiąc.. czyli jeszcze dwa [emoji53]
Dorcia, przykro mi.. to twoja pierwsza strata? Przepraszam ale ostatnio czytał tak szybciochem..
Martaldz, przykro mi.. oby to ostatnia @ ! Moja w tym miesiącu rozszalała się na całego [emoji53] u mnie 3 dc..
Miałam nie pisać ale cholera nie da sie ! [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ano miał, podobno. Bo się akurat z Warszawy ewakuowalam [emoji12] jak mu powiedziałam że to plemniki zabija to nagle zmienił zdanie ze to tylko przez chwilę było [emoji1] chłopy...
A testu nie oszukam a pizzę zjem [emoji1]
Heh wiesz co w moich stronach to się paczki je [emoji14] smacznego

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też, ale ja słodyczy niet więc wchrzaniam pizzę [emoji1]

[emoji173] [emoji173] oj, pikaj serducho, pikaj [emoji7]

Przepraszam za zniszczenie wieczoru pizza, następnym razem wstawię jakieś sucharki [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry