reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Same złe wieści dzisiaj.

A u mnie 35 dc i @ brak. Wczoraj negatyw. Dzisiaj niby termin @, ale kto wie. Czułam się okresowo, ale minęło. Jak ma wredota przyjść to niech już przychodzi.

Która teraz testuje?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@Windy to jest błąd na pewno
Mycha, sików nie oszukasz [emoji1]
Jak małpa nie przyjdzie to testuję jutro rano...
Trzymam kciuki! Odczaruj tą nasza ponurą jaskinię [emoji16] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@auslanderka, matko,.. [emoji26] co tu się ostatnio dzieje, nie rozumiem, nie ogarniam... Trzymaj się dzielnie i pisz jak będziesz coś wiedzieć [emoji20]

@Lanvin , o matko, nie pomyślałam [emoji23] wybacz, już więcej zmasakrowanych paluchow nie wstawię [emoji1]

@89Katia, dzisiaj teoretycznie termin @ , więc nie wiem... Ale żadnych oznak. Ani na malpe, ani na ciąże... Jak wpadnie mi w ręce apteka to kupię test [emoji16]

@StorAnia po prostu chciałabym żebyś to wszystko przemyślala, bo się w końcu wykończysz w tym zawieszeniu... Ja nie mówię żebyś odpiszczala, nie, nie! Tylko żebyś podjęła decyzję... Wiesz, dla mnie wspieranie to nie tylko glaskanie po głowie, czasem trzeba coś takiego powiedzieć... Trzymam kciuki misiaku! Może faktycznie zrób AMH, będziesz miała obraz sytuacji...[emoji8]

@Paraplu , o matko, jaki wynik [emoji7] ja i mój słomiany zapał stwierdziliśmy, ze dla tygodnia kitrania i wstydu na plaży, nie opłaca się katować [emoji23] [emoji23] Ale oby mi się zmieniło [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Dobrze piszesz w kwestii Ani, naciskanie jej moze przyniesc gorszy efekt. Aneczko zrob AMH jak mowia dziewczyny.

Co do odchudzania to j nie robie tego dla plazy [emoji39] a dla dobrego samopoczucia we wlasnym ciele. Okropnie czulam sie majac 67kg majac raptem 162cm wzrostu. Podczas chodzenia czulam jak mi jedno udo ociera o drugie, porobil mi sie ogormny i bolesny cellulit, zle sie z tym czulam i nosilam workowate ciuchy (a te co byly ldne staly sie za male). Jesli komus nadmiar kg nie przeszkadza to super, ma prosciej [emoji12] mi przeszkadza i bardzo obniza pewnosc siebie, a ta i tak mam dosc niska. Najlepiej czulam sie majac 52kg i do tego zmierzam :)

Cudowny wynik!!! to juz niezla laska musisz byc z taka waga! :) moje marzenie taka waga :) ja teraz mam mniej wiecej twoj startowy wynik ;) ale licze zeby zejsc do 60-62 i bedzie juz super.

@auslanderka, tak mi przykro... :( trzymaj się!

W sumie logiczne!! :D musze sie nad tym zastanowic ;)
Czekam na twoje 2 krechy!!!
To do dziela! Ja sie bardzo ciesze, ze zmotywowalam sie na tyle by ograniczyc slodycze i fast foody. Warto sie zawziac dla wlasnej satysfakcji :)

Ja kochane zostaje 3 dni na obserwacji czy odbędzie się bez zabiegu pęcherzyka już w macicy nie ma.Ja na początku letego ważyłam 71kg teraz 66kg.Będe musiała porobić sobie badania genetyczne.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh przykro mi, mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu [emoji8]

Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
Moze niektorym poprawie humor....
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% [emoji173][emoji173][emoji173]WOJTUS [emoji173][emoji173][emoji173] na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Ahhhh wreszcie cudne wiadomosci [emoji173] a USG ... rozplywam sie [emoji7]
@Spark trzymam kciuki za wizytę! Będzie dobrze, inaczej być nie może :)

@auslanderka @Alkihisa dziewczyny, strasznie mi przykro. To strasznie niesprawiedliwe. Trzymajcie się, życzę Wam dużo siły.

@Windy91 jak dasz rade to poczekaj do jutra. Choć wiem, że to wcale nie takie łatwe :D

@Paraplu ładny spadek :) oby tak dalej! Moja wymarzona waga to 50-52kg wiec mam jeszcze do zrzucenia 10-12 :sorry2: a startowałam od wagi 68 ( teraz 62 :) )

@Emzilka cudne maleństwo[emoji173] Super, że wszystko jest dobrze. Bardzo się cieszę :)
Superowo! Powodzenia [emoji1377]
Ile masz wzrostu?

Dzięki dziewczyny. Pobrali. Mi 4 fiolki krwi, zrobili usg, dalej nic nie widać. Te moje piękne pęcherze nie pękły i mam teraz 2 wielkie cysty[emoji37]. Jeszcze mi było mało.....
Dzisiaj dali mi spokój, ale nie pozwolili iść do domu. Od jutra mam być naczczo i będą powtarzać badania.

@Windy sikaj pozytywa.

@Spark powodzenia, na pewno jest wszystko ok.
Slonko, przykro mi bardzo. Zycze Ci abys nie miala zadnych komplikacji i szybko wrocila do domku [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry