Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę czekać,nie popedze tego dziękuję za dobre słowoNessi jak się miewasz ?
DorciaMamaOlka tak jakoś nie umiem przestać myśleć o was i o synku. Ale nie wiem czego możesz się spodziewać po tym badaniu nie wiem co gorsze czy gdyby coś było czy gdyby nie było.
Windy91 ale mi smak zrobiłaś na pizze !
Millo co tam u was ?
Spark Bulbasek jak się czujecie kiedy wizyta następna ?
Jestem[emoji5] przcież nie widziałam zarodka, serduszka. Wypłakałam się już i jest dużo lepiej. M był ze mną cały czas dopiero niedawno poszedł. Rozbawiał mnie tak, że śmiałam się głośno. Już mam siły na kolejny cykl zmagań[emoji1] tylko obmyślam jak będę mierzyć temperaturę tam na dole....
A jak u Ciebie temperatura? Trzymam kciuki by została wysoko do jesieni[emoji5]
Tak dokładnie być może poznam przyczynę chociaż modlę się żeby to był tylko pechowy podział komórek Myślałam,że gdy poznam płeć to będzie mi lżej...jest jeszcze gorzej Tak mi go szkoda,tak bardzo chciałabym mieć go przy sobie...Emzilka gratulacje)imie Wojtuś bardzo mi sie podobaTwoje pierwsze dzieciątko?
Antonia Ty w sumie masz fajne regularne cykle w miarezazdroszcze hihi
Nimitii no po takim przedstawieniu grupy nie moglam nie przyjsc:* Dziekuje
Najadłam sie dzis faworków z myslą o jutrze heh Powoli okres przechodzi wiec zaczne mierzyc temp i prowadzic swoje wykresy
Dorcia wybacz ze nie w temacie ale rozumiem ze straciłaś syneczka i teraz się dowiesz co bylo przyczyna tak?Przykro mi..
& dla testujących!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie w miarę a regularne. Zdarza się ze mam dostać 28 a @ jest 29 i na odwrót ale to kwestia jednego dnia. No i z raz na rok zdarza sie ze @ przyjdzie w 26 dc. To tyle :-) dziś już plodny śluz a testy owu wyrazniejsze :-)Emzilka gratulacje)imie Wojtuś bardzo mi sie podobaTwoje pierwsze dzieciątko?
Antonia Ty w sumie masz fajne regularne cykle w miarezazdroszcze hihi
Nimitii no po takim przedstawieniu grupy nie moglam nie przyjsc:* Dziekuje
Najadłam sie dzis faworków z myslą o jutrze heh Powoli okres przechodzi wiec zaczne mierzyc temp i prowadzic swoje wykresy
Dorcia wybacz ze nie w temacie ale rozumiem ze straciłaś syneczka i teraz się dowiesz co bylo przyczyna tak?Przykro mi..
& dla testujących!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom