Magda36
Fanka BB :)
Mam nadzieje że operacja zwiększy moje szanse na dziecko. A za Ciebie trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się skonczylo[emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje że operacja zwiększy moje szanse na dziecko. A za Ciebie trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się skonczylo[emoji110]
Dziewczyny trzymam kciukiTo Ty testuj jutro, a jak u mnie @ nie będzie to testuje pojutrze
a to jest coś jak ten test Harmony?Super [emoji307] Bardzo lubimy dobre wieści. Ostatnio sprawdzałam ze test nifty kosztuje 2300 zł.
Dobra doczytałam!@Windy91 nienawidzę Cię! pizzaaaaaaaa!!
Wizyta ok, lekarz założył mi kartę ciąży
Dzidzia ma ponad centymetr, serca lekarz nie wł. Ale widziałam jak pika <3
Która się orientuje ile kosztują prenatalne?
Kolejna wizyta dopiero 17 marca
Jestem[emoji5] przcież nie widziałam zarodka, serduszka. Wypłakałam się już i jest dużo lepiej. M był ze mną cały czas dopiero niedawno poszedł. Rozbawiał mnie tak, że śmiałam się głośno. Już mam siły na kolejny cykl zmagań[emoji1] tylko obmyślam jak będę mierzyć temperaturę tam na dole....Mocno Ci kibicuję, bądź dzielna!
Haha puszka po herbacie luz, o ile teściowa Cię nie zabije za jej usunięcieTrzymam kciuki, pisz jak tylko będziesz po [emoji173] bo mam jeden kubek i go lubię, szkoda mi było [emoji23] mam jeszcze puszkę po herbacie, nada się następnym razem? [emoji1]
Super że już za Tobą plan działania jestHej dziewczyny. Ja po badaniach. Niestety diagnoza się potwierdziła i 5.04 mam operacje. Plus jest taki ze jak wszystko będzie ok. to w lipcu będę mogła wrócić do starań. Co do samego badania... @Paraplu da się przeżyć. Choć przyjemnie nie było. Dwa wdechy zabrakło abym zemdlala na fotelu. Z tego co mówiła mi lekarka, to histeroskopie zawsze robi się w płytkiej narkozie. Idziesz na badania i budzisz się po wszystkim. Także nie martw się, będzie dobrze. Ja mam plan działania. To już cos. Badanie które miałam dzisiaj będę powtarzać 2 miesiące po operacji. Na dzień dzisiejszy bardziej mnie to przeraża niż sama operacja.[emoji12]