reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Paraplu super. :) Ładna waga, gratulacje :)

Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie :) a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej :)
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
upload_2017-2-22_10-22-39.png

Załączniki

• upload_2017-2-22_10-22-39.png
    upload_2017-2-22_10-22-39.png
    105,5 KB · Wyświetleń: 317
@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? :) bierz go w obroty, a co :D
@Paraplu mega sukces, super!
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało :p
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3

Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!

Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie :) a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes :)

A trzymasz się diety? Czy podjadasz?

@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? :) bierz go w obroty, a co :D
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało [emoji14]
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3
Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle :) mi też przy fajnej muzyce się najlepiej ćwiczy :) najgorzej, że największe chęci mam teraz, do południa, a później już gorzej [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało :p

To moj 3cs a w tym cyklu juz w sumie od samego początku sobie "fikamy" wiesz mojego to nie trzeba namawiac do tych rzeczy wiec on i tak tylko jeden dzień przezyje bez przytulanek takze mimo wszystko naboje są załadowane caly czas heheh:laugh2::laugh2::laugh2:

Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M :):):)
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić :(:(:(
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28 :errr::errr: także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie":rolleyes2::rolleyes2:
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!;-) ;);-) ;);-) ;)
15 dc to chyba jakoś owu masz teraz? :-) działaj wieczorem :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry