reklama
Paraplu
Fanka BB :)
@Paraplu super. Ładna waga, gratulacje
Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hej
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
Załączniki
Spark
@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? bierz go w obroty, a co
@Paraplu mega sukces, super!
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3
Lanvin
Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).
Chcialam sie pochwalic:
Wrzesien 2016 - waga 66,7kg
Luty 2017 - waga 57,6kg
-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]
A trzymasz się diety? Czy podjadasz?Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes
Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle mi też przy fajnej muzyce się najlepiej ćwiczy najgorzej, że największe chęci mam teraz, do południa, a później już gorzej [emoji14]@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? bierz go w obroty, a co
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało [emoji14]
Emsi*
Właśnie zaczęło się ciemna krew i skrzepy lecą także tak samo jak w zeszłym roku
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochanie [emoji17] tulę
MartaBarbaraWeronika
@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? bierz go w obroty, a co
To moj 3cs a w tym cyklu juz w sumie od samego początku sobie "fikamy" wiesz mojego to nie trzeba namawiac do tych rzeczy wiec on i tak tylko jeden dzień przezyje bez przytulanek takze mimo wszystko naboje są załadowane caly czas heheh
Antonia2016
15 dc to chyba jakoś owu masz teraz? :-) działaj wieczorem :-)Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28 także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie"
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).
Chcialam sie pochwalic:
Wrzesien 2016 - waga 66,7kg
Luty 2017 - waga 57,6kg
-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom