reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kiepskie te zdjęcia ale chyba jest ciąża?
DSC_0016.JPG

Załączniki

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    516,1 KB · Wyświetleń: 266
reklama
Hej dziewczynki u mnie konczy się @ zatem zabieramy się za ten cykl.
Moglabym poprosić o zmianę w tabelce następną 17.03.

Zrajana ja tam widzę słabą druga kreskę po cichu gratuluje.

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

@basia89 oby to była ostatnia!!!
Trzymam kciuki!!!super.A kiedy masz znowu wizyte?

Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg :( .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście:( będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg :( .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście:( będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj boże kochana tak strasznie mi przykro. Wiem co przechodzisz. Trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry