MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi niunia Nie wiem co napisać ...ale wiem co przeżywaszJa właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kur... tule Cię kochana...Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(
Oj jest jest GratulacjeKiepskie te zdjęcia ale chyba jest ciąża? Zobacz załącznik 796172
Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(
Masz jakieś objawy?Dziś miałam termin okresu a test zrobiłam tak od niechcenia pewna ze nie wyszło nawet dziś rano podpaski kupiłam. Kiedy najlepiej umówić się do ginekologa? Termin om 22 stycznia. To był nasz 3 cykl nie wierze jeszcze w to
Dwa pozytywne testy.Masz jakieś objawy?