Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te testy napewno są zepsute. [emoji2]Chyba oboje tracimy wiarę...
Testy owulacyjne zresztą też ciągle negatywne, więc nie ma złudzeń
Trzymam kciuki!!!super.A kiedy masz znowu wizyte?Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]
@basia89 oby to była ostatnia!!!
Pewnie że widać kreseczki!!trzymam kciuki.może powtorz rano.czekam na potwierdzenieKiepskie te zdjęcia ale chyba jest ciąża? Zobacz załącznik 796172
Hahaha śmiesznie by było ale raczej nieOby się okazało, że kolejny termin jest zbędny[emoji5]
Oj boże kochana tak strasznie mi przykro. Wiem co przechodzisz. Trzymaj sięJa właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
We środe przed pracą mam powtórzyć betę. Wynik powie co dalej.Trzymam kciuki!!!super.A kiedy masz znowu wizyte?
Ja też na brzuchu bo to zalecenie przy tylozgieciu :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom