reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kiepskie te zdjęcia ale chyba jest ciąża?
DSC_0016.JPG

Załączniki

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    516,1 KB · Wyświetleń: 261
reklama
Hej dziewczynki u mnie konczy się @ zatem zabieramy się za ten cykl.
Moglabym poprosić o zmianę w tabelce następną 17.03.

Zrajana ja tam widzę słabą druga kreskę po cichu gratuluje.

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

@basia89 oby to była ostatnia!!!
Trzymam kciuki!!!super.A kiedy masz znowu wizyte?

Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg :( .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście:( będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie krwawie i znowu to samo co w zeszłym roku pęcherzyk jest tylko mały względem do wieku bez zarodka tylko teraz nie zgodze się na zabieg :( .Więc będzie trzebyło badania porobić jak będzie po wszystkim więc dołąńcze do was jak moge oczywiście:( będe miała prośbe jakie badania porobić w kierunku tym że do tego dochodzi.Mam synka i pierwsza ciąża bez problemu donoszona a drugą nie moge.Na dodatek kuli mnie 20 razy i tak krew nie chciala lecieć a w żyle byli więc jest problem skrzepliwością krwi.Tak mnie boli ;( ;( ;(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj boże kochana tak strasznie mi przykro. Wiem co przechodzisz. Trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry