reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek, to bardzo dobry znak ! Ciążowe hormony [emoji11][emoji8]
Czytam was bo nie sposób tak po prostu się odciąć ale muszę dać na luz.. pogadałam z M.. teraz mogę zwalać na gorączkę.. jeszcze dwa cykle mogą takie być.. ale on nie pomaga.. wygrzewa się w solance, po bieganiu leży w gorącej wannie.. dopiero jak mu pokazałam artykuł to trochę mi uwierzył.. on osiąga swoje sportowe cele, tylko szkoda że kosztem naszego rodzinnego celu.. [emoji27] od dzisiaj bedzie zażywać cynk i kwas foliowy.. a ja muszę się odstresować dlatego muszę mniej czytać, analizować itd..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Kochana. :* ale może ten jeden plemniczek przetrwa i trafi tam gdzie powinien. Trzymam mocno kciuki. Bardzo bym chciała żeby Ci się Kochana udało. :*

reklama
Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana jesteś :) nie mogę się doczekać starań :) ech trza czekać :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek, to bardzo dobry znak ! Ciążowe hormony [emoji11][emoji8]
Czytam was bo nie sposób tak po prostu się odciąć ale muszę dać na luz.. pogadałam z M.. teraz mogę zwalać na gorączkę.. jeszcze dwa cykle mogą takie być.. ale on nie pomaga.. wygrzewa się w solance, po bieganiu leży w gorącej wannie.. dopiero jak mu pokazałam artykuł to trochę mi uwierzył.. on osiąga swoje sportowe cele, tylko szkoda że kosztem naszego rodzinnego celu.. [emoji27] od dzisiaj bedzie zażywać cynk i kwas foliowy.. a ja muszę się odstresować dlatego muszę mniej czytać, analizować itd..

Faceci wszystko bagatelizują... choć mój jak mu powiedziałam, że trzymanie laptopa na jajcach i tel. W kieszeni źle wpływa na plemniki to przestał :p ale im trzeba większość rzeczy faktycznie pokazać i to tysiąc razy, żeby dotarło! :)

Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuje Kochana :-* czuje sie zawstydzona ;-)

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

@basia89 oby to była ostatnia!!!

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

Przy becie ponad 1000 powinien już być uwidoczniony pęcherzyk płodowy. Mam nadzieję, że będzie wszystko OK.Beta piękna.

A tak wogole to witam was dziewczyny.u mnie dziś 18 dc.choroba już minęła i jest ok.Która testuje na dniach?jest tabelka?już mi trochę lepiej.odpuscilam już trochę :)planujemy wakacje chyba na Chorwacji więc myślenie inne.co ma być to będzie :tak:
Tez planuje Chorwacja tyle tylko że już koniec kwietnia początek maja. I to wycieczkę. Jak zafasolkuje to pojedziemy w trójkę a jak nie to chociaż nic nie stracę jak w zeszłym roku. Co ma być to będzie:)

Musi być dobrze!

reklama
Do góry