reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek, to bardzo dobry znak ! Ciążowe hormony [emoji11][emoji8]
Czytam was bo nie sposób tak po prostu się odciąć ale muszę dać na luz.. pogadałam z M.. teraz mogę zwalać na gorączkę.. jeszcze dwa cykle mogą takie być.. ale on nie pomaga.. wygrzewa się w solance, po bieganiu leży w gorącej wannie.. dopiero jak mu pokazałam artykuł to trochę mi uwierzył.. on osiąga swoje sportowe cele, tylko szkoda że kosztem naszego rodzinnego celu.. [emoji27] od dzisiaj bedzie zażywać cynk i kwas foliowy.. a ja muszę się odstresować dlatego muszę mniej czytać, analizować itd..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Kochana. :* ale może ten jeden plemniczek przetrwa i trafi tam gdzie powinien. Trzymam mocno kciuki. Bardzo bym chciała żeby Ci się Kochana udało. :*

reklama
Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana jesteś :) nie mogę się doczekać starań :) ech trza czekać :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek, to bardzo dobry znak ! Ciążowe hormony [emoji11][emoji8]
Czytam was bo nie sposób tak po prostu się odciąć ale muszę dać na luz.. pogadałam z M.. teraz mogę zwalać na gorączkę.. jeszcze dwa cykle mogą takie być.. ale on nie pomaga.. wygrzewa się w solance, po bieganiu leży w gorącej wannie.. dopiero jak mu pokazałam artykuł to trochę mi uwierzył.. on osiąga swoje sportowe cele, tylko szkoda że kosztem naszego rodzinnego celu.. [emoji27] od dzisiaj bedzie zażywać cynk i kwas foliowy.. a ja muszę się odstresować dlatego muszę mniej czytać, analizować itd..

Faceci wszystko bagatelizują... choć mój jak mu powiedziałam, że trzymanie laptopa na jajcach i tel. W kieszeni źle wpływa na plemniki to przestał :p ale im trzeba większość rzeczy faktycznie pokazać i to tysiąc razy, żeby dotarło! :)

Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuje Kochana :-* czuje sie zawstydzona ;-)

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

@basia89 oby to była ostatnia!!!

Dziewczyny lekarz zadzwonil. Beta 1900 czyli przyrost dobry. Ale był zdania, że nic nie widział i podejrzewa pozamaciczną. Powiedział, że jak tylko się źle poczuję to od razu do szpitala maam jechać..... ja się dobrze czuję i znów się cieszę[emoji2][emoji2][emoji2]

Przy becie ponad 1000 powinien już być uwidoczniony pęcherzyk płodowy. Mam nadzieję, że będzie wszystko OK.Beta piękna.

A tak wogole to witam was dziewczyny.u mnie dziś 18 dc.choroba już minęła i jest ok.Która testuje na dniach?jest tabelka?już mi trochę lepiej.odpuscilam już trochę :)planujemy wakacje chyba na Chorwacji więc myślenie inne.co ma być to będzie :tak:
Tez planuje Chorwacja tyle tylko że już koniec kwietnia początek maja. I to wycieczkę. Jak zafasolkuje to pojedziemy w trójkę a jak nie to chociaż nic nie stracę jak w zeszłym roku. Co ma być to będzie:)

Musi być dobrze!

reklama
Do góry