reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marcjanno, piękna z Ciebie kobieta[emoji7]

Paraplu, trzymam kciuki za histero[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja tez taki domorosły remontownik jestem, robiłam nasza sypialnie we wrześniu, jak mi M pomalował jedna ze ścian to juz mu dalej podziekowalam[emoji35]
Podłoga, zajebisty kolor! Bardzo mi sie podoba. Ale paneli jeszcze nigdy nie kladlam[emoji848][emoji23]

Auslanderka, jeśli ciąża z 7dc to mi sie wydaje ze nawet nie ma prawa być widac jeszcze[emoji15] nie zamartwiaj sie!
Ja na twoim etapie to nawet sie za testy nie zabierałam, a jeden co mnie pokusił w 21dc wyszedł negatyw w szczęśliwym cyklu. Bedzie dobrze mala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Arrow, dobrze Cie tu widzieć. Przykro mi ze wyniki slabsze[emoji17] jednak wiecie na czym stoicie i jest jakis plan działania...wierze w was![emoji8]

Mfifi, Dorcia za was to juz nawet kciuki u stop trzymam [emoji8][emoji8][emoji8]

Jak dziś samopoczucie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :)

@marc @StorAnia trzymam kciuki. :)

@Spark byłam w takiej małej miejscowości koło Krynicy Zdroj. :) a Ty już masz kolejną wizytę czytałam; ) Tak szybko Ci lekarz wyznaczył?

Ja dzisiaj mam najgorszy dzień ze wszystkich. W pracy byłam tylko chwilę. Ledwo dojechalam. Tak mi było niedobrze. W domu od zapachu pieczonej kaczki zwymiotowalam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. W radiu leciał Mateusz Ziolko "w Płomieniach" a mi się płakać chciało. Hormony szaleją.
Tylko mnie pociesza, ze to dobry znak. Mam nadzieję.

Jak dziś samopoczucie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, jeszcze poleguje[emoji16]
Śniadanie zjedzone, żadnych mdłości wiec zaczyna być fajnie[emoji106]
Kombinuje powód zeby wdepnąć do lekarza, bo namówiłam M zeby jednak poznać ta płeć skoro wynik przyszedł i tak. Plan mam taki zeby poprosić panią doktor o karteczkę z płcią w kopercie, żebyśmy mogli w domu otworzyć razem. Tylko tak mi głupio teraz isc do office jak ostatnio jej powoedzialam ze nie chce wiedziec[emoji51][emoji4]
Ale widocznie nie tak miało byc[emoji48] wyniki przyszły wbrew mojej woli i mnie wkurza, ze ona wie, pigułki tez, w karcie wpisane a ja nie wiem[emoji23]

Hej Kochane :)

@marc @StorAnia trzymam kciuki. :)

@Spark byłam w takiej małej miejscowości koło Krynicy Zdroj. :) a Ty już masz kolejną wizytę czytałam; ) Tak szybko Ci lekarz wyznaczył?

Ja dzisiaj mam najgorszy dzień ze wszystkich. W pracy byłam tylko chwilę. Ledwo dojechalam. Tak mi było niedobrze. W domu od zapachu pieczonej kaczki zwymiotowalam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. W radiu leciał Mateusz Ziolko "w Płomieniach" a mi się płakać chciało. Hormony szaleją.
Tylko mnie pociesza, ze to dobry znak. Mam nadzieję.

Nawet bardzo dobry[emoji5][emoji106]

reklama
Dzieki, jeszcze poleguje[emoji16]
Śniadanie zjedzone, żadnych mdłości wiec zaczyna być fajnie[emoji106]
Kombinuje powód zeby wdepnąć do lekarza, bo namówiłam M zeby jednak poznać ta płeć skoro wynik przyszedł i tak. Plan mam taki zeby poprosić panią doktor o karteczkę z płcią w kopercie, żebyśmy mogli w domu otworzyć razem. Tylko tak mi głupio teraz isc do office jak ostatnio jej powoedzialam ze nie chce wiedziec[emoji51][emoji4]
Ale widocznie nie tak miało byc[emoji48] wyniki przyszły wbrew mojej woli i mnie wkurza, ze ona wie, pigułki tez, w karcie wpisane a ja nie wiem[emoji23]

Dawaj Kochana po info :) :*

Do góry