Lanvin
Fanka BB :)
Też bym chciała wyżynarke! Dobrze Cię rozumiem, też lubię sama takie rzeczy ogarniaćDzieki
Tak, sama, mam wyzynarke do drewna (kupilam sobie na urodziny [emoji23]).
Zabezpieczalismy sie, takze nie ma szans [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na infoPrzepraszam Was, że taki zamęt sieje. Ale byłam w szoku strasznym. Wróciłam do pracy, ochłonęłam. Pożaliłam się koleżance w 2 paku, a ona do mnie, że głupia jestem[emoji23] . U niej przy becie 2400 nie było nic widać, a jest szczęśliwie w 20 tyg.....[emoji5]
Już nic nie czytam w internecie. Może jednak to ciąża z tego cyklu. Tylko owu była bardzo wcześnie. W domu zrobie test kolejny zobaczymy... a ostateczne rozstrzygnięcie jutro 8 rano[emoji120] [emoji120] [emoji120]
Biedna... Przypomnij ile ona ma??Jestem dzisiaj wykończona! Mała dała mi popalić i nie spała ani sekundy, chcę już do domuuuuu!!!
Zwolniłaś się wcześniej?? W pracy wiedzą??Hej Kochane
@marc @StorAnia trzymam kciuki.
@Spark byłam w takiej małej miejscowości koło Krynicy Zdroj. a Ty już masz kolejną wizytę czytałam; ) Tak szybko Ci lekarz wyznaczył?
Ja dzisiaj mam najgorszy dzień ze wszystkich. W pracy byłam tylko chwilę. Ledwo dojechalam. Tak mi było niedobrze. W domu od zapachu pieczonej kaczki zwymiotowalam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. W radiu leciał Mateusz Ziolko "w Płomieniach" a mi się płakać chciało. Hormony szaleją.
Tylko mnie pociesza, ze to dobry znak. Mam nadzieję.