reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki :)
Tak, sama, mam wyzynarke do drewna (kupilam sobie na urodziny [emoji23]).

Zabezpieczalismy sie, takze nie ma szans [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym chciała wyżynarke! Dobrze Cię rozumiem, też lubię sama takie rzeczy ogarniać :)

Przepraszam Was, że taki zamęt sieje. Ale byłam w szoku strasznym. Wróciłam do pracy, ochłonęłam. Pożaliłam się koleżance w 2 paku, a ona do mnie, że głupia jestem[emoji23] . U niej przy becie 2400 nie było nic widać, a jest szczęśliwie w 20 tyg.....[emoji5]
Już nic nie czytam w internecie. Może jednak to ciąża z tego cyklu. Tylko owu była bardzo wcześnie. W domu zrobie test kolejny zobaczymy... a ostateczne rozstrzygnięcie jutro 8 rano[emoji120] [emoji120] [emoji120]
Czekamy na info :)

Jestem dzisiaj wykończona! Mała dała mi popalić i nie spała ani sekundy, chcę już do domuuuuu!!! :(
Biedna... Przypomnij ile ona ma??

Hej Kochane :)

@marc @StorAnia trzymam kciuki. :)

@Spark byłam w takiej małej miejscowości koło Krynicy Zdroj. :) a Ty już masz kolejną wizytę czytałam; ) Tak szybko Ci lekarz wyznaczył?

Ja dzisiaj mam najgorszy dzień ze wszystkich. W pracy byłam tylko chwilę. Ledwo dojechalam. Tak mi było niedobrze. W domu od zapachu pieczonej kaczki zwymiotowalam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. W radiu leciał Mateusz Ziolko "w Płomieniach" a mi się płakać chciało. Hormony szaleją.
Tylko mnie pociesza, ze to dobry znak. Mam nadzieję.
Zwolniłaś się wcześniej?? W pracy wiedzą??

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Dzieki, jeszcze poleguje[emoji16]
Śniadanie zjedzone, żadnych mdłości wiec zaczyna być fajnie[emoji106]
Kombinuje powód zeby wdepnąć do lekarza, bo namówiłam M zeby jednak poznać ta płeć skoro wynik przyszedł i tak. Plan mam taki zeby poprosić panią doktor o karteczkę z płcią w kopercie, żebyśmy mogli w domu otworzyć razem. Tylko tak mi głupio teraz isc do office jak ostatnio jej powoedzialam ze nie chce wiedziec[emoji51][emoji4]
Ale widocznie nie tak miało byc[emoji48] wyniki przyszły wbrew mojej woli i mnie wkurza, ze ona wie, pigułki tez, w karcie wpisane a ja nie wiem[emoji23]

Ja wiedziałam że ty długo nie wytrzymasz :) jak tylko będziesz wiedzieć daj nam tu znać :* który już masz tydzień?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiedziałam że ty długo nie wytrzymasz :) jak tylko będziesz wiedzieć daj nam tu znać :* który już masz tydzień?

Wytrzymałabym gdyby w labie nie dali d. Mieli nie wysyłać płci w ogole[emoji85]
Zbliżam sie do końca 13go, dzis 12+4.
A wczoraj wieczorem jakieś małe bulgotki poczułam po tej stronie podbrzusza gdzie jest dzidziol[emoji33][emoji33][emoji33]

Też bym chciała wyżynarke! Dobrze Cię rozumiem, też lubię sama takie rzeczy ogarniać :)

Czekamy na info :)

Biedna... Przypomnij ile ona ma??

Zwolniłaś się wcześniej?? W pracy wiedzą??

relgx1hpw702se3x.png
Powiedziałam, ze się zatrulam czymś jak wracałam z gór. Miałam powiedzieć po wizycie a mam 2.03. żeby się upewnić czy z dzidzia ok. Ale nie wiem czy wytrzymam w tym stanie :( nie chciałam wcześniej mówić i muszę jakoś dotrwać.

@Lanvin właśnie skończyła rok tydzień temu...
@cheebay też się właśnie dziś zastanawiałam co z @Windy91 ...
@basia89 zmienione... jej, oby ostatni raz...
@Bulbasek to super, chyba byłam w Krynicy za dzieciaka :)
Tak, znów wizyta... lekarz jeszcze chce mieć pod kontrolą ten początek po naszych długich staraniach... z jednej strony super, a z drugiej kasa... co 2 raz mam za darmo, ale i tak trochę to szarpie...

Wytrzymałabym gdyby w labie nie dali d. Mieli nie wysyłać płci w ogole[emoji85]
Zbliżam sie do końca 13go, dzis 12+4.
A wczoraj wieczorem jakieś małe bulgotki poczułam po tej stronie podbrzusza gdzie jest dzidziol[emoji33][emoji33][emoji33]

Czyżby maleństwo dało o sobie znać [emoji2]

@Lanvin właśnie skończyła rok tydzień temu...
@cheebay też się właśnie dziś zastanawiałam co z @Windy91 ...
@basia89 zmienione... jej, oby ostatni raz...
@Bulbasek to super, chyba byłam w Krynicy za dzieciaka :)
Tak, znów wizyta... lekarz jeszcze chce mieć pod kontrolą ten początek po naszych długich staraniach... z jednej strony super, a z drugiej kasa... co 2 raz mam za darmo, ale i tak trochę to szarpie...
Przynajmniej podejrzysz co z dzidziulkiem :) będę czekała na wieści :)

Czyżby maleństwo dało o sobie znać [emoji2]

Wlasnie nie wiem..troche wczesnie, ale mimo ostatniej ciazy 10 lat temu wiem mniej wiecej czego sie spodziewać to teraz bede obczajac[emoji16] moze i coś sie tam w jelitach przesuwało, w kazdym razie dokładnie tam gdzie jest dzidzia, a jest od środka na prawo w podbrzuszu

Bulbasek, to bardzo dobry znak ! Ciążowe hormony [emoji11][emoji8]
Czytam was bo nie sposób tak po prostu się odciąć ale muszę dać na luz.. pogadałam z M.. teraz mogę zwalać na gorączkę.. jeszcze dwa cykle mogą takie być.. ale on nie pomaga.. wygrzewa się w solance, po bieganiu leży w gorącej wannie.. dopiero jak mu pokazałam artykuł to trochę mi uwierzył.. on osiąga swoje sportowe cele, tylko szkoda że kosztem naszego rodzinnego celu.. [emoji27] od dzisiaj bedzie zażywać cynk i kwas foliowy.. a ja muszę się odstresować dlatego muszę mniej czytać, analizować itd..

reklama
Wlasnie nie wiem..troche wczesnie, ale mimo ostatniej ciazy 10 lat temu wiem mniej wiecej czego sie spodziewać to teraz bede obczajac[emoji16] moze i coś sie tam w jelitach przesuwało, w kazdym razie dokładnie tam gdzie jest dzidzia, a jest od środka na prawo w podbrzuszu

Niech się rusza żeby mama wiedziała że tam jest [emoji8]

Do góry